Cele mai frumoase coafuri împletite inspirate de vedete

Inspiră-te atât pentru evenimentele speciale, cât și pentru stilul tău zilnic, din coafurile împletite purtate de vedete.
Împletiturile au revenit puternic în tendințele pentru coafuri anul acesta. De la cocuri elegante care includ împletituri, la cozi împletite lejer, cu un aer boho sau cozi perfect strânse, ce oferă un look strict și modern, toate acestea pot fi observate mai ales pe covorul roșu, purtate de starurile internaționale.

Maria Menounos

Actrița Maria Menounos a purtat la un eveniment pe covorul roșu o coafură de tipul coaroană împletită, care îi încadra chipul. Părul strâns într-o coadă pe o parte a completat acest stil elegant, perfect pentru evenimentele speciale la care vei participa în acest sezon.



Dania Ramirez

Cocul de tip coroană realizată din împletituri nu este unul ușor de realizat, dar cu siguranță merită efortul. O astfel de coafură este ideală chiar și pentru ziua nunții, dacă ai plănuit să fii mireasă în acest sezon.



Katherine McNamara

Dacă visezi la o coafură care pare inspirată din basme, atunci stilul purtat de actrița Katherine McNamara va fi cu siguranță pe gustul tău. Ușor de realizat datorită cozilor subțiri prinse între ele, această coafură îți va oferi un aer boem și se potrivește de minune cu rochiile vaporoase.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod