Ce să faci ca părul tău să arate excelent când porți căciulă. 30 de stiluri

Din fericire, există soluții pentru a purta căciuli și pălării care să te apere de frigul năprasnic, dar fără ca părul tău să arate îngrozitor.
Dacă sperai că primăvara va veni odată cu luna martie și îți pregătisei deja ținute mai lejere, este cât se poate de clar că ai fost dezamăgită. Și nu ești singura. Încă nu a sosit vremea să punem în cui paltoanele groase, fularele și căciulile. Iar când vine vorba de acestea din urmă, putem spune că cele mai multe femei le iubesc, dar le și urăsc în același timp.

Într-o zi extrem de friguroasă, în care ninge sau plouă fără încetare, în mod clar căciula este cea mai bună prietenă a ta. Dar când trebuie să o dai jos, iar părul tău este ciufulit și lipsit de volum, nu poți să nu o urăști! 

Din fericire există soluții pentru a purta în continuare căciuli și pălării care să te apere de frigul năprasnic, dar fără ca părul tău să arate îngrozitor.
Câteva coafuri și stiluri de aranjare te vor ajuta să arăți impecabil atunci când porți o căciulă sau o pălărie. Iată ce să încerci:

Onduleuri lejere

Buclele cu un aspect natural sunt ideale pentru zilele în care porți căciulă. Arată excelent atât pe un păr lung, cât și pe unul mediu. De asemenea, sunt foarte ușor de obținut, chira și fără ondulator sau perie rotativă. Tot ce trebuie să faci este să-ți umezești puțin părul și să-l împarți părul în două cozi pe care să le împletești seara, înainte de culcare. Dimineața vei avea onduleuri lejere, care vor arăta excelent în asociere cu o căciulă.

Coadă împletită masiv

Toate coafurile care îți aduc părul în față sau pe o parte sunt potrivite atunci când porți căciulă sau pălărie. Iar cele mai interesante și ușor de obținut sunt cozile împletite masiv.
Poți încerca împletitura clasică, în trei, sau împletitura coadă de pește. Pentru un look boho-chic feminin, lărgește coada împletită trăgând cu grijă de margini. Acest look arată excelent atât cu pălărie, cât și cu căciulă.

Breton pe o parte

Nu numai părul mediu sau lung arată foarte bine cu o căciulă, dar și cel scurt. Iar dacă ai breton, îl poți pune în valoare dacă îl dai pe o parte atunci când porți căciulă. Nu acoperi complet bretonul cu căciula, ci lasă-l afară pe o parte. 

Două cozi împletite

Un alt stil pe care îl poți asocia cu succes cu o căciulă este reprezentat de cozile împletite. Dar pentru ca look-ul tău să nu pară copilăresc și imatur, optează pentru împletituri cu un aspect răvășit.
Folosind coada ascuțită a unui pieptene, trage cu grijă șuvițe din cozile împletite pentru a le oferi mai mult volum și un aspect răvășit.

Păr perfect drept

Dacă preferi coafurile simple și elegante, atunci părul perfect drept este varianta ideală pentru tine când porți căciulă sau pălărie. Separă părul în două secțiuni pe care să le tragi în față, de o parte și cealalta a chipului. În acest fel îți vei putea evidenția frumusețea părului chiar și când ai capul acoperit.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod