Ce întrebări ar trebui să îi pui hair-stilistului tău

Podoaba capilară este o parte importantă a identității tale. Fie că vrei să rămâi la un singur stil sau vrei să experimentezi cu diferite coafuri, există anumite întrebări pe care ar trebui să i le pui hair-stilistului tău. Iată despre ce este vorba!

Întrebările pe care să i le pui hair-stilistului tău


1. Cum pot personaliza o tunsoare pentru a se potrivi feței mele?


Din păcate, dacă îți place o anumită tunsoare, nu înseamnă că ți se și potrivește. O coafură care îi stă bine actriței sau artistei tale preferate nu înseamnă că se va potrivi și cu forma feței tale. Acest lucru nu înseamnă că trebuie neapărat să renunți în întregime la o tunsoare care îți place. În schimb, îi poți arăta o poză cu tunsoarea hair-stilistului tău și îl poți ruga să o personalizeze pentru tine.
Micile detalii ale încadrării feței pot fi adaptate pentru fiecare persoană. Iar un hair-stilist priceput va ști cum să facă aceste lucruri.

2. Se potrivește tunsoarea cu textura naturală a părului meu?


Aceeași tunsoare poate arăta foarte diferit pe anumite texturi ale părului. De aceea, este la fel de important să vorbești cu hair-stilistul tău despre textura firului de păr. Desigur, poți schimba textura prin îndreptare sau încrețire, dar trebuie să iei în calcul aceste lucruri.
Dacă nu ești genul de persoană care să își petreacă mult timp pentru aranjarea părului, o tunsoare care nu este potrivită pentru textura naturală a părului tău te va face să petreci mai mult timp în fața oglinzii.

3. Ce culori ale părului îmi scot cel mai bine în evidență tenul în acest sezon?


La fel cum îți alegi tunsoarea în funcție de forma feței ar trebui să îți alegi și culoarea în funcție de tonul pielii tale. Pe lângă aceste detalii, ar trebui să ții cont și de anotimpul în care te afli.
Tonul pielii noastre se schimbă de la sezon la sezon, așa că va trebui să îl întrebi pe stilistul tău mai multe cu privire la aceste detalii. În loc să te gândești pur și simplu la tonul pielii, adu-i aminte hair-stilistului că vine vara și că pielea ta se închide la culoare.

4. Ce culori ale părului se potrivesc cu nuanța ochilor mei?


Pentru a te asigura că alegi o culoare care îți va îmbunătăți aspectul general, trebuie să discuți cu un profesionist care poate analiza și subtilitățile, cum ar fi culoarea ochilor. În timp ce această întrebare pare a nu fi cea mai importantă, luarea în considerare a acesteia va face ca nuanța părului tău să fie unică și potrivită pentru întregul aspect.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod