Ce coafuri de mireasă sunt în trend în 2018. Recomandările specialistului

Coafurile pentru mirese trebuie să fie elegante, romantice și feminine. Iar în acest an, trendurile pentru mirese reușesc să atingă cu succes toate aceste cerințe.
Hairstilistul Cristi Pascu ne vorbește despre coafurile cel mai des alese de către miresele din România și despre cum evoluează tendințele în acest domeniu în acest an. Conform specialistului, în ceea ce privește coafurile de nunți, trendurile se schimbă mai greu, nu în fiecare sezon ca în cazul altor tipuri de hairstyle.
 
“Coafurile de nuntă sunt un subiect sensibil. În acest caz particular nu asistăm la o schimbare a tendințelor de la un sezon la altul. Trec de fiecare dată ani buni până când apare un nou curent, însă, în principiu, coafurile de mireasă rămân aceleași, cu variațiuni.
Miresele își doresc ca în ziua nunții să fie adevărate prințese, iar opțiunile în acest sens sunt limitate”, spune hairstylistul. Cristi Pascu distinge următoarele categorii de coafuri de nuntă, în trend în 2018:

Coafurile naturale

“Acest tip de coafură este ales de miresele care au un păr scurt sau problematic și de persoanele cărora, prin felul lor de a fi, nu le place să epateze prea mult și preferă simplitatea chiar și în ziua cea mare", este de părere hairstilistul Cristi Pascu.

Coafurile diafane

“Mă refer aici la bucle lejere, care dau foarte puțin volum părului. În rest, părul este cât se poate de natural.
În acest caz, se pune mai mult accent pe culoare decât pe coafură”, declară specialistul.

Coafurile franțuzești, la milimetru

“Mai avem si genul de coafură franțuzească, la milimetru. Este aleasă de miresele care își doresc un păr prins, dar totul să rămână curat, perfect, impecabil. Ele vor ca atunci când fac o poză să arate într-adevăr spectaculos și să nu fie nimic nelalocul lui. Sunt genul de persoane care au totul planificat din timp, inclusiv la păr”, adaugă hairstilistul.

Împletiturile

“Mai ales în acest sezon, tendințele din România sunt clar influențate de coafurile cu împletituri, cu finisaje deosebite, cu influență oarecum rusească. Această influență a venit acum câțiva ani o dată cu lansarea colecției Chanel de inspirație rusească”, declară Cristi Pascu. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod