Ce ar trebui să știi înainte să-ți faci breton?

Bretonul are puterea de a-ți transforma tunsoarea într-una care întoarce privirile pe stradă.
Cu toate că are această putere, nu oricărei persoane îi stă bine cu breton. În cazul în care vrei să știi dacă ți se potrivește bretonul sau nu, am pregătit o listă cu sfaturi. 

1. Consultă-te cu stilistul.


Înainte de a-ți face breton, încearcă să te sfătuiești cu stilistul tău. Pentru că, deși îți place cum arată acesta la multe dintre vedete, bretonul s-ar putea să nu ți se potrivească. Așa că ai nevoie de sfatul unui specialist. De asemenea, stilistul te poate sfătui ce tip de breton se potrivește cel mai bine cu forma feței tale. 

2. Bretonul într-o parte este cel mai ușor de întreținut.


Te întrebi care este bretonul cel mai versatil? Atunci află că bretonul într-o parte. Poți face tranziția chiar și la brepton drept în momentul în care ești pregătită.
De asemenea, bretonul scurt în mijloc și mai lung către margini este foarte versatil. Acesta poate fi dat cu ușurință în părți și lăsat să crească în momentul în care te hotărăști să renunți la breton.

3. Pregătește-te să te trezești mai devreme dimineața.


Dacă ești genul de persoană care pleacă în grabă dimineața, cu părul ușor umed, cu o cafea într-o mână și cu geanta în cealaltă, va trebui să-ți schimbi puțin rutina de dimineață. Chiar dacă nu te speli pe cap în fiecare zi, va trebui să-ți aranjezi bretonul.
Cea mai ușoară modalitate de a face asta este prin stropirea cu apă a rădăcinilor bretonului, după care poți usca bretonul cu ajutorul unei perii și a uscătorului de păr, de la stânga la dreapta și apoi în jos. Atunci când îți usuci bretonul cu uscătorul, evită folosirea unei perii rotunde.

De asemenea, bretonul se îngrașă destul de repede, așa că vei fi nevoită în diferite situații să-ți speli doar bretonul.

4. Este mult mai dificil să porți breton dacă ai un vârtej de păr.


Aproape toată lumea are un vârtej de păr, într-o formă sau alta. Acest lucru îți poate transforma coafatul bretonului într-un coșmar.
Cel mai eficient și rapid mod de a coafa bretonul în acest caz este cu ajutorul unui produs cosmetic sau spray cu textură uscată. Metoda de uscare a bretonului prezentată mai sus te poate ajuta și în acest caz - îți va aplatiza bretonul.

5. Bretonul trebuie tuns constant.


Așteaptă-te să faci o vizită la salon o dată la trei săptămâni. Această rutină te va ajuta nu numai să păstrezi forma bretonului, ci și să scapi de vârfurile despicate din cauza căldurii de la instrumentele de styling. Dacă ești curajoasă, îți poți scurta și tu bretonul.
Adună bretonul încât să fie cuprins între sprâncene. Cu ajutorul vârfului unui foarfece, taie bretonul (puțin câte puțin) astfel încât să obții o linie difuză.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod