Bucle si volum pentru parul tau

Tendintele toamnei ne indeamna sa ne jucam cu parul nostru! Scapate de "dictatura" placii de indreptat, acum modul in care ne coafam este foarte libertin, cu o conditie: sa aiba foarte mult volum. Bucle mari si rebele, stilul afro... sau chiar par drept, dar tapat la radacina... acestea sunt coafurile sezonului, inspirate de glamourul anilor '80.

Jennifer Aniston detine cea mai admirata podoaba capilara de pe glob, poate de aceea nu indrazneste sa se aventureze la bucle. Vestea buna este ca suvitele drepte impecabile au fost inlocuite de o coafura mai lejera si cu mai mult volum.

Beyonce pare sa isi schimbe coafura la fel de des precum si rochiile, iar surpriza este ca de fiecare dara arata fabulos... chiar si acest look afro.

Buclele naturale cu care a fost inzestrata Kellis ne face sa o invidiem, cel putin in acest sezon. Insa modul elegant in care a asortat ochelarii mari si bijuteriile vintage este exclusiv meritul ei.

Cu toate ca se joaca din cand in cand cu parul drept, Sarah Jessica Parker ramane tot "Carrie cu bucle" in inima noastra, indiferent de coafurile si rolurile pe care le va mai adopta de-a lungul timpului.

Catherine Zeta Jones a imbratisat stilul hollywoodian al parului lung si cu volum de cand a intrat in "dinastia" Douglas.

Jennifer Lopez este cu siguranta de parere ca buclele si volumul sunt pasaportul spre frumusete si carisma. Poate ca asa este...

De la coafura de spiridus cu care ne-a cucerit in Swordfish pana la buclele stralucitoare din Catwoman, Halle Berry arata splendid in aproape orice stil.

Emma Bunton a adoptat un look de vampa cu parul drept, insa tapat la radacini si cu calota accentuata. Simplu si seducator.

Christina Aguilera a "imprumutat" cateva sfaturi de frumusete de la catelusul ei si se pare ca ii priesc de minune! 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod