Bobul italian, noua tunsoare în tendințe preferată de vedete și fashioniste

În afară de bobul franțuzesc, care ajunge până la nivelul bărbiei și este de obicei asociat cu breton, o nouă tunsoare bob pare să le cucerească pe fashioniste, modele și vedete.
Este vorba despre bobul italian, care este inspirat de tunsoarea elegantă purtată de actrițe și modele din Italia, precum faimoasa Monica Bellucci. Bobul italian este voluminos și puțin mai lung decât un bob clasic, ceea ce oferă un look rafinat.

Este o tunsoare feminină și elegantă, care se potrivește cel mai bine celor care au părul des și voluminos în mod natural. 


„Este un bob cu vârfuri groase, care ajunge până la nivelului gâtului, suficient de lung pentru a putea fi prins în coadă”, declară hairstilistul Nick Latham pentru glamourmagazine.co.uk.
Ideale pentru toamnă, vârfurile tăiate gros, cu linii minimaliste, și șuvițele inegale subtile oferă mai mult volum și fac părul să arate mai des și mai bogat.


Printre starurile care au ales acest stil se numără modelul Kaia Gerber, fiica celebrei Cindy Crowford. Secretul pentru a pune perfect în valoare această tunsoare este să nu coafezi excesiv părul și să-l lași să strălucească în mod natural, fără onduleuri în stil beach waves care au fost atât de populare ani la rând.
Faptul că nu necesită coafare face ca bobul italian să fie o tunsoare foarte ușor de întreținut.

„Cea mai frumoasă parte a acestei tunsori este versatilitatea sa. Volumul obținut atunci când îți usuci părul natural îi oferă o alură relaxată, dar poți folosi o perie pentru a întoarce vârfurile, astfel încât să obții un look glamour inspirat de anii '60”, a declarat hairstilistul Sean Paul Nother. Mai mult, arată excelent indiferent ce tip de cărare alegi.


„Bobul italian poate avea cărarea pe orice parte și o poți muta pentru a obține acel volum de a doua zi după spălare pe care îl iubim cu toții”, adaugă specialistul.

Iar micile trucuri în ceea ce privește cărarea pot pune și mai mult în evidență frumusețea acestei tunsori.
„Poartă-l cu o cărare pe mijloc pentru a-ți pune pomeții în valoare sau dă-l după urechi atunci când participi la o ședință Zoom”, spune Nick. Astfel îți eliberezi chipul și îți evidențiezi mai bine trăsăturile.

Foto: Hepta; Instagram/alexandrapereira; Instagram/bambiwarnock; Instagram/thehairbros


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod