„Blondul ciupercă“, nuanța inedită care este în tendințe anul acesta

Deși poate că nu are o denumire prea inspirată, nuanța de blond ciupercă se anunță a fi una dintre cele mai dorite în 2019.
"Blondul ciupercă" nu este neapărat o nuanță, ci mai mult un stil de colorare a părului folosind nuanțe alternante de blond deschis și blond cenușiu.

Tonurile diferite de blond sunt aplicate pe o bază de culoare închisă, iar rezultatul amintește de nuanțele de gri și bej ale ciupercilor champignon. Efectul este foarte interesant, iar acest trend pare să fie inspirat din cel al părului în tonuri de gri argintiu, foarte popular anul trecut.

Culoarea este obținută cu ajutorul unei baze închise la rădăcină, cenușiu deschis pe centrul părului și blond închis de la jumătate până la vârfuri.
Pentru că este un procedeu destul de complicat, poate fi realizat numai în saloanele de coafură, de către un colorist.

Blondul ciupercă este o alternativă pentru blondele care vor să-și închidă puțin nuanța părului, dar și pentru șatenele sau brunetele care doresc să încerce un nou look, dar fără să facă direct tranziția la părul mult prea deschis.

Acest stil interesant a cucerit deja Instagram, unde îl poți întâlni în numeroase variante diferite.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod