Bentițele sunt din nou la modă: 35 de idei ca să le incluzi în coafuri trendy

Bentițele au devenit accesorii statement pentru cele mai multe fashioniste, iar trendurile din prezent ne demonstrează că aceste accesorii de păr sunt cât se poate de populare.
Fie că le preferi pe cele din materiale textile, cele elastice sau pe cele de tip coroană, există o mulțime de modele din care poți alege. Se poartă în special bentițele statement, care reușesc să ofere un aer șic chiar și celei mai simple coafuri, așa cum este coada la spate sau părul lăsat liber.

Fashionistele preferă bentițele plușate, decorate cu elemente strălucitoare îndrăznețe, precum cristale, paiete sau perle. Se potrivesc perfect pentru coafurile purtate la evenimente speciale și arată excelent în selfie-urile pe care le postezi pe rețelele de socializare.


De asemenea, sunt în trend bentițele sub formă de panglică și cele metalice, care adaugă un plus de strălucire și eleganță oricărui look.
Un alt stil în tendințe este asortarea bentiței cu masca de protecție facială.

Pentru ținutele casual, bentițele realizate foarte ușor din eșarfe subțiri și delicate sunt o altă opțiune excelentă. Nu doar că oferă mai multă culoare și originalitate ținutei tale, dar în același timp te ajută să-ți protejezi părul sau să maschezi părul gras între spălări.

Descoperă în galerie 35 de idei din care să te inspiri pentru a purta bentițele în acest sezon.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod