Albastru lavandă, nuanța pastelată pentru păr care se poartă în 2019

Părul în nuanțe pastel apare la fiecare pas pe Instagram. Dar cu toate acestea, se pare că nimeni nu s-a plictisit încă de acest trend important care se menține de ani buni.
Ceea ce se schimbă destul de des este nuanța care domină preferințele. Totul a început cu rozul pastel și a continuat cu diferite tipuri de culori, de la verde, albastru, mov, oranj etc. 

În prezent, nuanța în tendințe în materie de păr pastel este albastrul lavandă. Diferit de tonul violet deschis al nuanței simple de lavandă, această culoare conține mai mult pigment albastru și arată cel puțin spectaculospe păr.

Se poate spune că Lady Gaga a contribuit la o lansare în forță a acestei culori, după ce a purtat-o la Gala Globurilor de Aur.
În prezent, feed-urile de pe Instagram sunt pline de persoane care și-au schimbat radical culoarea părului și au optat pentru o nuanță pastelată de albastru lavandă.

Această culoare este la limita dintre violet și albastru, ceea ce o poate face dificil de definit. În timp ce unele persoane o consideră albastru, altele cred că este violet. Pe rețelele de socializare o găsești cu hashtagul "periwinkle", care este o floare exact în această nuanță, cunoscută la noi drept saschiu.
 
Foto: Instagram 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod