Accesoriul de păr din anii '90 care este din nou în tendințe: 50 de coafuri cu clește de păr

Tendințele în modă și frumusețe din 2021 sunt puternic influențate de stilul anilor '90.
Dacă anul trecut buretele de păr și-a recâștigat popularitatea, anul acesta un alt accesoriu revine în prim-plan. Este vorba despre cleștele de păr, acea clamă practică și ușor de folosit care era de nelipsit pentru cele mai multe femei în anii '90. 

Nu doar că este foarte ușor de folosit și te ajută să creezi coafuri comode și frumoase, dar cleștele de păr reușește să ofere în același timp un look retro șic interesant. Fashionistele și influencerițele l-au redescoperit și îl includ tot mai des în coafuri ce pot fi realizate în numai câteva minute.
De la cocul lejer și răvășit prins cu un clește și până la părul jumătate prins, jumătate liber, există numeroase stiluri pe care le poți încerca. Cu ajutorul cleștelui de păr poți obține și un coc perfect netezit, care are un aspect elegant.
Acest accesoriu de păr extrem de practic poate deveni arma ta secretă pentru coafuri frumoase și comode pe care să le faci în câteva secunde. Sunt în tendințe cleștii de păr cu aspect retro, ce amintesc de perioada anilor '90.
Este vorba în special de modele clasice, de tip fluture, în culori pastelate sau în stil carapace de țestoasă. Pentru un plus de originalitate, poți asorta cleștele de păr cu ochelarii de soare. 

Alege un clește de păr realizat cu atenție, dintr-un material de calitate. Este un detaliu foarte important pentru a preveni deteriorarea părului. Marginile ascunțite sau care nu sunt bine finisate se pot freca de păr, ducând în timp la deteriorarea și ruperea firelor care intră în contact cu cleștele.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod