10 culori de păr potrivite pentru femeile cu vârsta de peste 40 de ani

9 culori de păr potrivite pentru femeile cu vârsta de peste 40 de ani

Este dificil să alegi cea mai potrivită culoare de păr, mai ales după ce treci de 40 de ani. Iar motivul e simplu: pe măsură ce îmbătrânim, tenul devine mai pal și mai lipsit de strălucire, iar o nuanță a părului nepotrivită poate accentua aceste efecte.
Rezultatul este un look șters, care îți adaugă câțiva ani în plus pe chip. Secretul este să alegi nuanțe care se potrivesc tonului pieli tale.

Dacă nu știi ce ton are pielea ta, privește venele de la încheietura mâinii. Tonul pielii tale este cald dacă venele au o nuanță verzuie sau rece, dacă venele au o nuanță albastră.

Nu doar nepotrivirea dintre tonul pielii și culoarea părului te îmbătrânește. Este valabil și în cazul în care contrastul dintre culoarea pielii și cea a părului este prea mare, pentru că accentuează imperfecțiunile precum riduri sau cearcăne.



Blond multi-tonal

Potrivit pentru pielea deschisă, cu ton rece
Șuvițele în nuanțe diferite de blond pun în valoare pielea cu subton rece, albăstrui. Reușesc să lumineze fața, fiind alegerea ideală pentru femeile care au pielea deschisă, așa cum o demonstrează și lookul ales de actrița Robin Wright.
Mixul de șuvițe aurii și miere oferă impresia unei străluciri naturale.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod