7 trucuri ca părul tău să arate perfect în fiecare dimineaţă

7 trucuri ca părul tău să arate perfect în fiecare dimineaţă

Chiar dacă pare greu de crezut, câteva gesturi simple pe care le poți face seara te ajută să te trezești în fiecare dimineață cu un păr superb
Cele mai multe femei își petrec dimineața minute în șir în fața oglinzii aranjându-și părul. Dar câteva trucuri simple, pe care să le pui în practică înainte de culcare, te vor ajuta să te trezești direct cu un păr superb. Iată ce să încerci:

Împletește-ți părul înainte de culcare

O metodă simplă prin care poți preveni electrizarea părului este aceea de a-ți face o coadă împletită înainte de culcare. În acest fel vei preveni încurcarea părului, dar și degradarea lui, care se produce în urma frecării de fața de pernă pe parcursul nopții. Dacă ai părul drept, o împletitură clasică în trei îți va oferi onduleuri lejere, iar dacă părul tău este creț, optează pentru o coadă răsucită. Ai grijă ca părul să nu fie prea strâns.


Aplică ulei de cocos

Uleiul de cocos are efecte miraculoase asupra părului tău. Pune în fiecare seară câteva picături de ulei de cocos în palme, masează, apoi aplică pe lungime, dar în special pe vârfuri. În acest fel vârfurile vor fi hidratate și protejate pe parcursul nopții, iar părul tău va mult mai strălucitor. Nu aplica și la rădăcini.

Investește în fețe de pernă din satin

Când dormi pe așterneturi din satin, se reduce frecarea părului de fața de pernă, care provoacă degradarea și ruperea părului în timp.
Investește în fețe de pernă din acest material cu suprafață lucioasă, iar rezultatele se vor observa. De asemenea, îți poți înfășura părul cu o eșarfă din matase pentru a-l proteja în timpul somnului.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod