7 reguli esentiale pentru parul tau

Toate femeile au trecut prin mici drame, dupa ce au gresit fie culoarea, fie tunsoarea, fie coafura. Iata cateva sfaturi despre ceea ce sa nu faci niciodată parului tau:
Toate femeile au trecut prin mici drame, dupa ce au gresit fie culoarea, fie tunsoarea, fie coafura. Iata cateva sfaturi despre ceea ce sa nu faci niciodată parului tau:
 

Nu folosi accesorii care iti fac capul foarte mare: funde, agrafe imense, coronite. Imaginea de ansamblu are de suferit pentru ca nu mai sunt respectate proportiile naturale.

Nu exagera cu volumul!
Este foarte placut sa ai un par cu volum, dar ai grija sa nu depasesti limitele. Un par cu volum subtiaza silueta, dar totul trebuie sa fie pastrat in limitele naturale.


Nu-ti transforma parul intr-o platosa, intarita cu fixativ, spuma si alte produse de gen. Lasa parul viu, lasa-i posibilitatea sa se miste, sa aiba personalitate, ca sa-ti sutina personalitatea.

Nu lupta impotriva parului tau!
Ai parul ondulat? Nu-l chinui! Renunta la ambitia de a-l transforma in par intins. Foloseste buclele pentru o coafura romantica, care sa-ti puna in valoare si chipul si parul.

Nu-ti face bretonul prea scurt. Se poarta, dar ai mare grija la lungimea lui. Diferenta intre estetic si inestetic poate fi reprezentata, uneori, de doar cativa milimetri.
Mai mult, fruntea lumineaza chipul, iar bretonul se poate aseza elegant intr-o parte, astfel incat sa lase fruntea la vedere.

Nu merge la serviciu cu o coafura de seara si nici invers. Alege coafura potrivita pentru situatia in care te afli.

Nu-ti lasa parul sa se electrizeze! Mai ales cel cu firul subtire si drept are obiceiul prost de a se electriza. Daca nu foloseti produsele adecvate care sa domoleasca si sa ordoneze firele, cand iti scoti de pe cap un sal sau o caciula, este posibil sa arati ca si cum ai fi intrat cu degetele in priza.
Un ser hranitor sau un balsam sunt solutii eficiente pentru acest gen de probleme. In plus, hranesc si intretin parul.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 14 Sep 2012, 20:18
    nivea long repair

    sunt bune cel putin balsamul

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod