7 produse care îți fac imediat părul mai sănătos și mai strălucitor

7 produse care îți fac imediat părul mai sănătos și mai strălucitor

Nu este chiar atât de dificil pe cât crezi să ai un păr frumos, care strălucește de sănătate. Descoperă câteva produse revoluționare care te pot ajuta

Șamponul reparator

Uleiurile naturale produse de scalp sunt cele care mențin părul hidratat și strălucitor, iar șampoanele obișnuite îndepărtează complet aceste uleiuri. Alege un șampon special pentru repararea părului. Acestea menționează pe etichetă termeni precum "reparare", "antirupere", "reparator" etc. și conțin ingrediente care fortifică firele de păr și sigilează temporar vârfurile degradate.

Prosopul din microfribră

Un prosop special pentru ștergerea părului, realizat din microfibră, va absorbi mult mai repede apa din păr comparativ cu un prosop clasic. De asemenea, prin frecarea părului cu un prosop obișnuit poți degrada stratul protector de la suprafața firelor, iar rezultatul este un păr lipsit de strălucire.
Investește într-un prosop din microfibră, pe care să-l folosești pentru a-ți tampona delicat părul. Excesul de apă va fi absorbit și nu vei mai fi nevoită să folosești foehnul timp îndelungat pentru a-ți usca părul.

O mască intens hidratantă

Folosind o dată pe săptămână o mască intens hidratantă vei putea observa rapid efectele benefice asupra părului tău. Alege o mască pentru reparare, special concepută pentru părul deteriorat. Ai grijă să nu aplici la rădăcini, ci să insiști mai mult pe lungime și asupra vârfurilor degradate. Părul tău va deveni cu siguranță mult mai sănătos și mai strălucitor.

Uscătorul de păr cu funcție de aer rece

În timpul uscării cu foehnul, temperaturile ridicate cauzează deteriorarea cuticulei, stratul superior al firului de păr, ceea ce face ca părul să aibă un aspect uscat și lipsit de strălucire. Aerul rece contractă cuticulele, ajutându-le să revină la forma lor inițială.
Acesta este motivul pentru care trebuie să investești într-un foehn cu funcție de aer rece. Folosește acest buton la final, după ce ți-ai uscat părul, pentru a obține un plus de strălucire.

Loțiune pentru protecție termică

Dacă ai obiceiul de a-ți îndrepta părul cu placa, de a folosi periile rotative cu aer fierbinte sau de a-ți face bucle cu ondulatorul, atunci cu siguranță ai nevoie de o loțiune sau un ser pentru protecție termică. Acestea îți protejează firele de păr de temperaturile ridicate, prevenind degradarea și oferindu-i un plus de hidratare și strălucire.

Balsamul leave in

Pentru ca părul tău să fie strălucitor și să aibă un aspect hidratat chiar și între spălări, un balsam leave in este soluția ideală. Spre deosebire de un balsam clasic, acesta se aplică în cantități mici pe părul uscat sau umed.
Ai nevoie de câteva picături pe care să le aplici în palmă și pe care să le distribui uniform pe păr, în special pe lungime și vârfuri.

Serul pentru vârfuri

Zona vârfurilor este cea mai deteriorată parte a părului tău. Pentru că se freacă permanent de haine în timpul zilei și de pernă pe parcursul nopții, vârfurile sunt primele care se despică și apoi se rup. Un ser special conceput pentru protejarea vârfurilor este o investiție foarte bună pentru părul tău. Aceste produse îmbracă fiecare fir în parte cu un strat protector care previn deteriorarea și maschează zonele degradate. Aplică două, trei picături în palme și masează vârfurile.
Repetă această procedură în fiecare zi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod