50 de tunsori pentru părul lung

Ai decis că vrei să ai părul lung și faci tot ce trebuie pentru a-l menține sănătos și strălucitor. Dar ce formă alegi? Îl tunzi perfect drept? În scări? Îți faci șuvițe?
Este destul de dificil să alegi cum să tunzi părul lung pentru a-l pune în evidență. Un look simplu, perfect drept, ar putea să răpească din frumusețea părului tău și ar putea, în același timp, să te îmbătrânească.

De aceea trebuie să alegi corect și să optezi pentru cea mai potrivită tunsoare, în funcție de structura firului tău de păr. De exemplu, un păr fin prea lung își pierde din volum din cauza greutății. Va arăta stfel mult mai rar și lipsit de vitalitate.
Șuvițele inegale reușesc să dea un plus de volum și fac părul lung și fin să pară mai des.

Bretonul este un trend important al acestui an și se potrivește excelent și în cazul părului lung. Poți opta pentru breton gros și drept sau pentru breton pe o parte. Trebuie să ai în vedere forma chipului tău atunci când alegi bretonul potrivit.

Și vârfurile tăiate drept, bont, reprezintă o tendință majoră de câțiva ani. Le putem observa cel mai bine în cazul tunsorilor bob sau lob, dar arată la fel de bine și în cazul părului lung.
Nu doar că oferă un look modern, dar te ajută să-ți menții părul sănătos pentru că elimină vârfurile degradate. 

Descoperă câteva tunsori interesante pentru părul lung din care să te inspiri.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod