50 de coafuri împletite, potrivite pentru orice ocazie

Coafurile împletite par să nu se demodeze niciodată. De fapt, de sute de ani, acestea sunt purtate de femeile din întreaga lume.
Sunt feminine, sofisticate, iar stilurile noi și interesante le aduc mereu în actualitate, astfel că poți avea coafuri împletite care arată modern și inedit. 

Dacă ai părul lung, atunci lista modurilor în care îți poți împleti părul este extrem de lungă. Dar asta nu înseamnă că nu poți purta coafuri împletite dacă părul tău este mediu sau chiar scurt. 

O coafură ce include împletituri este potrivită pentru zi, iar stilurile complicate și rafinate sunt excelente pentru un look de seară.
Un exemplu sunt cocurile împletite, care te ajută să obții un look elegant, potrivit pentru un eveniment special.

În prezent sunt în tendințe cozile împletite masiv, cu un aspect voluminos și ușor răvășit. În acest fel părul pare mult mai des, ceea ce face ca o astfel de coafură să fie potrivită celor cu părul fin. Pentru a obține acest look, coada este trasă cu grijă în lateral pentru a deveni mai voluminoasă. 

De asemenea, în afara împletiturii clasice în trei, numită și coadă franțuzească, împletitura de tipul coadă de pește este extrem de populară.
Se realizează foarte ușor și este ideală pentru a obține o coafură relaxată, de inspirație boho.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod