Parul prins in coada de cal

5 trucuri pentru o coadă de cal perfectă. Cum să-i conferi volum în 5 minute - VIDEO

Dacă ai părul lung, coada de cal poate să fie o coafură foarte comodă. Ca să îi conferi mai mult volum şi să nu fie lăsată, aplică aceste câteva trucuri rapide!

Părul prins în coadă de cal poate să arate banal, însă dacă ai grijă la câteva aspecte poţi să transformi total această coafură şi să-i dai un look foarte îngrijit. Te-ai săturat de părul prins la spate într-o coadă banală care nu te avantajează deloc? Nu trebuie să apelezi la soluţii care să-ţi îngreuneze viaţa, ci doar să prinzi altfel coada pentru a-i schimba aspectul, conferindu-i mai mult volum. Astfel, coafura ta nu va mai fi una absolut banală şi vei putea să apelezi la ea de fiecare dată când nu-ţi place cum ţi se aranjează părul dimineaţa.




Părul prins în coadă de cal: 5 trucuri


1. Nu prinde tot părul într-o singură coadă, ci împarte-l în două cozi separate. Acest lucru va împiedica acea senzaţie de "coadă care se lasă" şi formarea unui aspect inestetic sub coada prinsă.

2. După ce ai prins părul din partea de jos, foloseşte întotdeauna un cleşte mic pentru păr precum în videoclipul de mai jos. Acesta nu va fi vizibil la final şi ajută la crearea unui aspect voluminos.

3. Foloseşte câte un elastic subţire pentru a fixa foarte bine ambele cozi.

4.

Dacă părul tău nu are volum, tapează-l puţin înainte de a prinde cea de-a doua coadă.

5. La final rulează o suviţă de păr peste elasticul de păr pentru a conferi un aspect elegant coafurii.

Iată şi un video, în care Kayley Melissa, o bloggeriţă cunoscută, îţi explică pas cu pas câteva dintre cele mai simple trucuri la care poţi să recurgi pentru a obţine o coadă de cal perfectă:

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod