5 pași simpli pentru a-ți usca părul corect. Află-i şi tu!

Pentru cele mai multe femei, podoaba capilară este o adevărată comoară. O preţuiesc, o îngrijesc şi se mândresc cu ea. Tocmai de aceea, când vorbim despre păr îngrijirea este foarte

Pentru cele mai multe femei, podoaba capilară este o adevărată comoară. O preţuiesc, o îngrijesc şi se mândresc cu ea. Tocmai de aceea, când vorbim despre păr îngrijirea este foarte importantă.

Azi am să vă vorbesc despre cum trebuie să-ţi usuci corect părul acasă.

1. Tamponează părul cu un prosop. Evită să freci părul cât e ud, pentru că riști să-l deteriorezi .

2.      Folosește un produs pentru protecție termică.  Noi recomandăm cu încredere Triliant -de la Sebastian sau ca alternativă Potion 9 – un produs de styling - tratament fără clătire ce oferă pe lângă protecție termincă,  hidratare și o mai mare ușurință în a-l descurca.

3.

     Folosește uscătorul la a două treaptă de căldură și dacă poți chiar cu aer rece spre final. Aerul prea fierbinte usucă firul şi-l deteriorează.

4.      Aerul trebuie direcționat tangențial cu firul de păr, deoarce structura unui fir de păr este tubulară,  acoperită de mici solzișori, iar aceștia trebuie "neteziţi" în aceeași direcție. Uscarea se face de la rădăcină către vârfuri.

5.      Spre final folosește o perie plată în timp ce usuci, pentru a direcționa părul și ai oferi formă.

Toate celelalte sfaturi "pentru acasa" le găsiți pe Londra 17.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod