5 coafuri pentru Crăciun pe care ți le poți face singură

5 coafuri pentru Crăciun pe care ți le poți face singură

Buclele lejere sunt ideale pentru orice petrecere de Crăciun la care participi în acest an. Accesorizează-ți coafura cu o panglică sau o agrafă strălucitoare
Accesorizează-ți coafura cu o panglică sau o agrafă strălucitoare. Descoperă cinci cofuri simple pe care le poți realiza singură.

Coc înalt, cu un accesoriu strălucitor

Crăciunul este o sărbătoare plină de bucurie și strălucire, iar o coafură care să reprezinte cel mai bine această atmosferă ar trebui să includă un accesoriu cu aspect prețios. Fă-ți un coc înalt, elegant, pe care să-l accesorizezi cu clamă strălucitoare. O metodă foarte simplă de a-ți face un coc este aceea de a-ți lega părul într-o coadă înaltă, iar apoi să o înfășori în jurul bazei și să fixezi vârful sub elastic.Coc �nalt cu accesoriu str?lucitorCoafură cu panglică

O panglică roșie este perfectă pentru a transforma o coafură simplă într-un specială, ideală pentru ziua de Crăciun. Separă o secțiune de păr din creștetul capului și prinde-o cu un elastic transparent sau într-o culoare asemănătoare cu cea a părului. Leagă apoi o panglică în jurul elasticului, realizând o fundă lungă. Poți folosi panglici de culori reprezentative pentru Crăciun, precum roșu, auriu sau verde.Coafur? cu panglic?Împletitură laterală

Pentru părul mediu, o împletitură foarte simplă, realizată pe lateral, este o opțiune ușor de pus în practică pentru o coafură de Crăciun.
Separă o șuviță de păr de grosime medie și împletește-o în trei. Leag-o la capăt cu un elastic transparent, apoi folosește agrafe pentru a o fixa pe lateral, la spate. Pentru un plus de volum, ondulează-ți lejer părul, oferindu-i puțină textură cu puțin fixativ cu fixare medie.
�mpletitur? lateral?


Împletituri și coc la spate

Coafurile care includ împletituri sunt feminine și romantice, fiind ideale pentru o petrecere de Crăciun. Încearcă un stil cu împletituri de tip coroană, care să coboare într-un coc răvășit la spate. Folosește un accesoriu care se asortează perfect cu acest sezon.
Poți încerca clamele sub forma fulgilor de nea, a florilor de gheață sau pe cele din cristale transparente.
�mpletituri ?i coc la spate


Coafură cu volum

Un plus de volum în creștet îi va oferi coafurii tale mai multă eleganță. Realizează un coc împletit la spate, dar nu înainte de a tapa părul în creștet, pentru a obține efectul de volum. Netezește părul cu o periuță de dinți pe care ai pulverizat fixativ, pentru ca rezultatul să fie unul impecabil. Firele rebele vor fi astfel perfect ascunse. O panglică roșie îi va oferi coafurii tale aerul festiv potrivit unei zile de sărbătoare.
Coafur? cu volum


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod