5 coafuri împletite ușor de realizat

Există milioane de tutoriale pe internet care te învață cum să-ți faci coafuri împletite. Deși poate părea extrem de simplu la prima vedere, în practică este mult mai dificil.
Iar dacă ai încercat și de fiecare dată te enervezi și renunți pentru că împletiturile sunt foarte dificile, în mod sigur nu ești un caz izolat. Ai nevoia de ceva antrenament pentru a putea face coafuri împletite complicate. Unele stiluri simple și ușor de realizat te ajută să obții același efect, dar și să dobândești treptat îndemânarea necesară. Iată ce să încerci:





Cea mai simplă coroană împletită

Dacă îți dorești de mult timp să-ți faci o coafură de tip coroană împletită, dar nu te pricepi deloc să împletești părul de-a latul frunții, există o metodă mult mai simplă. Poți trișa un pic pentru a obține coafura la care visezi. Împarte părul în două secțiuni egale printr-o cărare la spate.
Împletește fiecare secțiune, leagă-le cu elastic transparent sau de culoarea părului. Trage apoi fiecare coadă împletită deasupra creștetului pentru a obține efectul de coroană. Fixează cozile cu agrafe din loc în loc și eliberează câteva șuvițe care să-ți încadreze chipul.






Împletitura cascadă

Este unul dintre cele mai populare trenduri în materie de împletituri de pe Pinterest. Deși pare dificil de realizat, nu ar trebui să intri în panică. Se obține mai ușor decât ți-ai imaginat. Tot ce trebuie să faci este să răsucești șuvițele de păr una în spatele celeilalte. Vei obține o coafură feminină, cu un aspect boho relaxat, ideală pentru vacanțe.








Coada dublă

Sigur ai văzut de-a lungul timpului acele cozi împletite foarte groase și frumoase, cu un aspect boho-chic. O poți obține și tu, chiar dacă nu ai părul deosebit de des.
Trebuie doar să pui în practică un truc foarte simplu. Trage tot părul în lateral și împarte-l în două părți egale. Împletește una dintre cozi în stilul clasic de trei secțiuni și prinde-o cu un elastic. Împletește și cea de-a doua parte, apoi leagă împreună cele două cozi împletite. Trage ușor de lateralele cozilor pentru a le lărgi și a le da un plus de volum. Vei avea în acest fel o coadă voluminoasă și o coafură deosebită, ușor de realizat.






Coc cu șuvițe împletite

Vei obține un coc foarte romantic și feminin dacă îi adaugi câteva șuvițe subțiri împletite unui coc simplu la spate. Separă o șuviță subțite de păr din lateralul cărarii sau a bretonului și împletește-o. Apoi de sub ea alege o altă șuviță subțire pe care să o răsucești.
Fixează-le cu elastice subțiri de culoarea părului și repetă și în partea cealaltă a capului. Prinde restul părului la spate și răsucește-l formând un coc răvășit. Fixează-l cu ajutorul agrafelor, incluzând și șuvițele subțiri împletite.




Coadă de pește

Deși arată complicat și pare foarte greu de realizat, împletitura coadă de pește este chiar simplă. Este delicată, interesantă și are un mare avantaj: transformă o coadă subțire într-una voluminoasă, fiind perfectă pentru părul fin sau rar. Spre deosebire de împletitura clasică, coada de pește se realizează cu două secțiuni de păr, nu cu trei. Strânge părul pe o parte, leagă-l cu un elastic transparent și separă coada în două scțiuni.
Ia câte o șuviță subțire de păr din partea exterioară a uneia din secțiuni, treci cu ea pe deasupra secțiunii din care provine și mut-o în cealaltă secțiune de păr. Repetă apoi cu o șuviță din cealaltă parte. Realizează acești pași până când ajungi aproape de vârf, având grijă să strângi bine părul pe măsură ce îl împletești. Leagă coada cu un elastic și folosește coada subțire a unui pieptene pentru a o lărgi puțin astfel încât să aibă mai mult volum.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod