5 coafuri ca să maschezi părul nespălat. Încearcă-le!

Părul gras este o problemă tot mai frecventă, în special pentru că este cauzată de stres, poluare, dezechilibrul hormonal sau alegerea greşită a produselor de îngrijire.

Părul gras este o problemă tot mai frecventă, în special pentru că este cauzată de stres, poluare, dezechilibrul hormonal sau alegerea greşită a produselor de îngrijire.

Dacă ai breton, îngrăşarea părului este şi mai mult accentuată şi mai vizibilă. De asemenea, dacă îţi atingi des părul stimulezi producţia de sebum de la nivelul scalpului.

Pentru zilele în care nu ai timp să te speli pe cap, este necesar să apelezi la câteva trucuri şi coafuri simple pentru a masca părul gras.

Iată câteva idei:



Cum maschezi parul nespalat: Eşarfa
O eşarfă este soluţia perfectă pentru a ascunde părul nespălat.

Prinde-ţi părul într-un coc voluminos şi apoi foloseşte o eşarfă rulată pe post de bentiţă.



Împletituri
Împletiturile care îţi încadrează chipul te ajută să camuflezi foarte uşor părul îngrăşat. Alege o coadă la baza frunţii, zona în care adesea se vede cel mai pregnant faptul că părul este nespălat.



Cum maschezi parul nespalat: Bentiţa
Strânge-ţi părul pe spate cu o bentiţă interesantă. Va ascunde părul îngrăşat, iar dacă optezi pentru un model în culori intense care atrag privirea, vei reuşi să distragi atenţia de la faptul că nu te-ai spălat pe cap.



Cocul
Cocul este una dintre cele mai bune opţiuni pentru părul tău, atunci când este îngrăşat.
De fapt, chiar este una dintre situaţiile în care o astfel de coafură se realizează mai uşor. Prinde-ţi părul într-o coadă înaltă şi răsuceşte coada în jurul locului de prindere, apoi fixeaz-o. Foloseşte agrafele pentru a ascunde firele de păr rebele.



Coada
Părul strâns foarte bine într-o coadă înaltă este una dintre cele mai banale coafuri, dar dacă apelezi la un mic truc, se transformă într-un stil foarte sexy, ce mascheză cu succes părul îngrăşat. Netezeşte perfect părul lipit de cap, fixează firele rebele cu agrafe şi piaptănă coada de la vârfuri spre rădăcină pentru a-i oferi volum, apoi aplică fixativ.
(Foto: iStockphoto)

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • doce mot pe 31 Dec 2012, 19:21
    coafuri care mascheaza parul nespalat

    pretioase sfaturi si totodata utile

    0
    0

  • simika pe 8 Iun 2012, 12:47
    suuuper!

    chiar mi s-a intamplat de dimineata sa nu am timp sa il spal si nu stiam cum sa il asez sa nu se vada ca este nespalat....bun articol!

    9
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod