40 de tunsori în tendințe pentru părul creț

Părul creț este rebel, dificil de stăpânit și coafat, astfel încât uneori parcă ai senzația că are propria lui personalitate.
Orice ai face, nu reușești să găsești o cale prin care să-l faci să stea așa cum ți-ai dori.

Dar unul dintre cele mai mari secrete pe care trebuie să le știi dacă ai părul creț este mai simplu decât ți-ai fi imaginat. Tot ce trebuie să faci este să accepți textura naturală a părului tău și să o porți cu mândrie.

Acesta este un trend important în coafură, care a apărut încă de anul trecut. Este în tendințe acceptarea texturii naturale a părului și alegerea tunsorilor sau coafurilor care o pun în valoare. Cu alte cuvinte, au apus zilele în care femeile din întreaga lume stăteau ore în șir în fața oglinzii pentru a-și netezi buclele și a-și îndrepta onduleurile naturale folosind placa sau peria rotativă.
În prezent sunt în trend coafurile și tunsorile cu un aspect rebel, natural și relaxat. Cu cât mai voluminos, mai răvășit și mai natural este părul tău, cu atât mai bine!

Tunsorile pentru părul creț pun acum în valoare buclele strânse sau onduleurile ceva mai largi și aduc în prim-plan volumul natural al acestui tip de păr. Cărările pe o parte, părul dat pe spate și bretonul sunt câteva dintre tendințele acestui an în materie de tunsori și coafuri pentru părul creț sau ondulat. Dacă ai visat întotdeauna să ai breton dar ți-ai spus că nu îți va sta bine pentru că ai părul creț, 2018 este anul perfect pentru a trece de această concepție greșită.
Bretonul este un trend important al acestui an și îl poți pune în practică chiar și pe un păr creț sau ondulat.

Tunsorile foarte scurte sunt ideale pentru părul creț. Sunt foarte ușor de întreținut, iar volumul natural al părului cu bucle și onduleuri masive pune excelent în valoare o tunsoare scurtă. Poți încerca și un stil rebel și interesant, precum părul ras pe o parte a capului și mai lung pe cealaltă. Vedetele sunt adeptele unui astfel de look nonconformist.

Este esențial să găsești un hairstilist foarte bun, care va alege stiluri de tundere ce se potrivesc cel mai bine părului creț.
Scopul este să evidențiezi și mai mult textura părului tău, nu să o ascunzi.

De asemenea, părul creț foarte lung este un alt stil în trend pentru 2018. Staruri precum Zendaya, Rihanna sau Beyonce au purtat acest look de-a lungul timpului, încurajându-le pe femeile cu părul creț din întreaga lume să îmbrățișeze și să accepte textura naturală a părului lor. În cazul în care îți lași podoaba capilară să crească, nu uita că părul creț are nevoie de mai multă hidratare decât cel drept pentru a-și menține sănătatea și strălucirea.
Tunde din când în când vârfurile și aplică o mască intens hidratantă o dată sau de două ori pe săptămână.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod