25 de tunsori pentru părul mediu


Părul de lungime medie este alegerea preferată de cele mai multe femei, iar motivul este simplu: această lungime este ușor de întreținut și de coafat.
Dacă ai nevoie de o nouă tunsoare și nu știi ce să alegi, vedetele sunt întotdeauna o sursă bună de inspirație.

În locul tunsorilor banale, drepte, optează pentru stiluri interesante. De exemplu, poți alege tunsoare cu breton, fie că optezi pentru un breton drept, unul pe o parte sau un nou stil, numit bretonul "draperie". Acesta din urmă este de fapt un breton ceva mai lung decât nivelul arcadei și este despărțit printr-o cărare pe mijloc. Este o modalitate perfectă de a purta bretonul în creștere. Vedete precum Alexa Chung, Haley Berry, Selena Gomez sau Zooey Deschanel au ales acest stil.

Cărarea pe o parte este o altă tendință în materie de tunsori pentru părul mediu.
Este vorba despre cărarea adâncă pe lateral, care oferă un look dramatic tunsorii tale. Nicole Kidman, Emma Stone sau Emma Roberts sunt câteva dintre starurile care au adoptat această tunsoare modernă și interesantă.

Și cărarea dreaptă pe mijloc rămâne în continuare un look în tendințe pentru acest sezon. Se potrivește atât pentru părul perfect drept, cât și pentru cel ondulat. Este purtat de celebrități precum Jennifer Lawrence, Emilia Clarke sau Jessica Chastain.

Foto: purewow.com

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod