20 de imagini care demonstrează că o tunsoare scurtă te poate schimba radical

Dacă vrei să faci o schimbare în viața ta, atunci trebuie să începi cu un nou look. Acesta este pasul pe care îl fac de obicei femeile atunci când simt nevoia de o schimbare.
Iar tunsorile scurte se numără printre transformările radicale la care poți apela. Dar tocmai pentru că este o decizie dificilă să gfaci tranziția de la părul lung la părul foarte scurt, este de înțeles de ce numeroase femei se tem să aleagă o tunsoare scurtă.

Cu toate acestea, imaginile înainte și după care circulă pe rețelele de socializare ne demonstrează cât de mult te poate schimba o tunsoare scurtă și cât de bine arată noile look-uri. Este cunoscut faptul că părul scurt te face să pari mai tânără, la fel și culorile mai deschise.
Pe de altă parte, tunsorile scurte reușesc să pună foarte bine în evidență trăsăturile feței, lăsând chipul liber. 

De asemenea, sunt foarte simplu de întreținut, spre deosebire de părul lung care are nevoie de mult timp și energie ca să fie spălat, uscat, coafat și vopsit.

Descoperă 20 de imagini înainte și după care arată puterea unei tunsori scurte de a te transforma radical.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod