20 de coafuri potrivite pentru nunțile la care ești invitată

Poate fi dificil să alegi coafura potrivită pe care să o porți la o nuntă, în calitate de invitat.
Scopul este să arăți impecabil, dar fără să atragi toate privirile asupra ta. Până la urmă, mireasa trebuie să fie în centrul atenției, iar o coafură mai elaborată decât a ei ar putea face o impresie proastă.

Pe de altă parte, dacă nu vrei să dai o mulțime de bani la salon pentru o coafură de seară, poți realiza singură unele stiluri elegante și sofisticate, fără să te străduiești prea mult. 

În acest caz, accesoriile elegante pentru păr sunt soluția salvatoare. Nu doar că îți permit să creezi imediat un look deosebit, dar sunt și în tendințe anul acesta.
De exemplu, o agrafă cu perle fixată pe o parte este suficientă pentru a transforma chiar și o coafură foarte simplă într-una deosebită.

Fundele din catifea pentru păr sunt o altă alegere bună. Prinde-ți părul cu un elastic subțire la spate, iar deasupra leagă o fundă din catifea sau alt material cu aspect prețios. 

Și cocurile lejere, împletiturile sau părul prins în coadă pot deveni stiluri ideale pentru o nuntă.

Descoperă 20 de idei din care să te inspiri.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod