15 vedete care și-au schimbat radical look-ul în 2017. Ce culori de păr și tunsori au ales

Transformările radicale de look au devenit o adevărată pasiune pentru starurile de la Hollywood. Vedetele își schimbă frecvent culoarea părului și tunsoarea, iar rezultatele obținute sunt adesea impresionante.
În 2017, numeroase celebrități au ales să-și modifice complet părul, cele mai multe dintre ele optând pentru tunsori îndrăznețe și culori interesante. Iată care sunt cele mai importante schimbări de look din 2017:

Kim Kardashian

Kim Kardashian și-a șocat fanii anul trecut, când a trecut de la brunetul său clasic la o nuanță foarte deschisă de blond argintiu.



Kate Hudson

Kate Hudson s-a tuns foarte scurt în luna iulie a anului trecut pentru un rol dintr-un film ce va fi lansat anul acesta.


Emilia Clarke

Actrița din "Game of Thrones a purtat o perucă blondă de-a lungul celor cinci sezoane ale acestui serial de succes. Dar în 2017 aceasta a decis să-și decoloreze părul, astfel că în prezent are o nuanță de blond platinat.



Cara Delevingne

Și Cara Delevingne s-a ras pe cap anul trecut pentru un rol. Vedeta are în prezent o tunsoare foarte scurtă și părul blond platinat.



Katy Perry

Cântăreața Katy Perry a fost nevoită să se tundă scurt pentru că părul său era foarte degradat din cauza decolorărilor repetate. Cu toate acestea, rezultatul este unul excelent.



Chrissy Teigen

Chrissy Teigen a renunțat în 2017 la șatenul său caramel și a adoptat o nuanță de blond căpșună.



Lily Collins

Actrița Lily Collins a trecut de la o nuanță de șaten la una de blond cald, care îi pune excelent sprâncenele în evidență.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod