11 coafuri lejere de vară pe care să le încerci dacă nu îți place să-ți prinzi părul

11 coafuri lejere de vară pe care să le încerci dacă nu îți place să-ți prinzi părul

Coafurile ideale de vară variază de la cocuri la cozi înalte sau împletituri complicate. Dar ce poți alege dacă nu îți place să-ți prinzi părul și preferi să-l lași liber?
Fie că ai o tunsoare bob, păr de lungime medie sau părul foarte lung, coafurile care îl lasă liber arată întotdeauna romantic și sexy. Onduleurile lejere, accesoriile pentru păr și cozile simple, care prind numai o parte a părului, sunt opțiuni ideale pentru a obține coafuri lejere și relaxate.

Există numeroase moduri de a te coafa fără să-ți prinzi părul în coafuri strânse și complicate. Accesoriile pentru păr sunt, de asemenea, foarte utile pentru a crea look-uri interesante, care nu necesită mult timp. Poți să adaugi un plus de stil folosind bandane, bentițe, eșarfe, agrafe cu modele deosebite sau clame statement.

Citește și: 50 de tunsori pentru păr scurt care sunt foarte ușor de întreținut


Iar dacă vrei ca părul să nu ți se lipească de față în cele mai călduroase zile de vară, cofurile de tip păr jumătate prins, jumătate liber sunt cea mai bună variantă pe care să o încerci. Un coc realizat cu secțiunea din față a părului îți va elibera chipul și în același timp îți va lăsa părul liber la spate.

Iată ce coafuri de vară să încerci dacă nu îți place să-ți prinzi părul:


Coafuri cu eșarfă

Folosește o eșarfă subțire cu un model interesant pentru a-ți ține părul sub control și a te proteja de razele puternice ale soarelui. Alege o eșarfă din mătase, care are rol protector asupra părului.

Codițe în stilul anilor '90

Coafurile reprezentative pentru anii '90 sunt din nou în tendințe, iar printre ele se numără și două cozi înalte, de o parte și cealaltă a feței. Prinde numai o parte a părului, lăsând restul liber și vei obține un look retro interesant, care îți oferă în același timp mai mult volum.

Fundă cu aspect elegant

Pentru un look elegant, investește într-o fundă decorată cu cristale pe care să o folosești pentru a prinde numai șuvițele din față.

Păr liber și două cozi împletite

Poți să apelezi la clasicele cozi împletite și dacă preferi să-ți lași părul desprins. Împletește două șuvițe groase de păr din laterale și trage ușor cu degetele de marginile împletiturilor pentru a crea mai mult volum.

Coafură cu bandană

O bandană poate fi legată pe cap în numai câteva secunde și va arăta ca și cum ai depus efort pentru a obține coafura. Pe de altă parte, este ideală pentru a ascunde părul cu aspect îngrășat între două spălări.

Bentița

Este cât se poate de simplu să adaugi un plus de stil și eleganță coafurilor tale folosind o bentiță. De fapt, nici nu trebuie să te coafezi.
Tot ce trebuie să faci este să-ți pui pe cap o bentiță și ai creat rapid un look deosebit. Alege bentițe colorate sau decorate cu elemente deosebite precum cristale, perle sau detalii metalice.

Șuvițe răsucite și prinse la spate

Răsucește șuvițele de păr care îți încadrează chipul și prinde-le cu o clamă la spate. Vei crea o coafură pe cât de simplă, pe atât de șic.

Două cocuri laterale

Este una dintre coafurile preferate ale vedetelor și fashionistelor. Împarte părul printr-o cărare pe mijloc și răsucește câte o șuviță de o parte și de cealalta pentru a obține două cocuri de mici dimensiuni. Scoate șuvițe de păr în față astfel încât să creezi un aspect lejer și relaxat.

Păr prins cu panglică

O altă variantă simplă de a face părul parțial prins la spate și mai interesant este aceea de a-l lega cu o panglică. Arată sofisticat și adaugă un plus de feminitate.

Coada cu bule

Este coafura momentului în acest sezon și o poți încerca chiar dacă nu îți prinzi părul complet. Prinde numai secțiunea din față a părului, apoi folosește elastice subțiri pentru a lega coada din loc în loc.
Trage cu degetele de fiecare secțiune ca să obții volum și acel efect de bulă.

Păr prins în lateral cu clame

Pentru această coafură extrem de simplă ai nevoie doar de câteva clame sau agrafe. Trage părul pe o parte și fixează-l cu agrafe sau clame.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod