10 coafuri ușor de realizat pentru părul lung

Se spune că părul lung este cel mai ușor de coafat pentru că ai la dispoziție extrem de multe variante. Dar dacă vrei ceva nou și inedit, încearcă aceste stiluri
Se spune că părul lung este cel mai ușor de coafat pentru că ai la dispoziție extrem de multe variante. Dar dacă vrei ceva nou și inedit, încearcă aceste stiluri. Sunt ușor de realizat și aduc un plus de originalitate coafurilor clasice din care sunt inspirate.

De exemplu, știai că poți transforma un coc înalt într-o coafură originală dacă prinzi pe șuvițele de la spate inele metalice? Iată câteva coafuri simple pentru părul lung:



Transformă coada înaltă într-o coafură inedită.
Separă părul în două secțiuni, prinde-le în două cozi înalte, apoi prinde-le între ele. Vei obține un stil modern și interesant.



Împletește-ți părul în stilul coadă de pește, apoi răsucește coada într-un coc și fixeaz-o bine. Cocul pe care îl vei realiza va avea un aspect deosebit.



Decorează un coc înalt cu agrafe în formă de flori și accesorii strălucitoare pentru a-i oferi un look inspirat de Rihanna.



O coadă înaltă poate fi transformată într-un stil deosebit dacă adaugi un plus de volum folosind meșele clip-on, pe care să atașezi la baza cozii.




O împletitură de tip coroană, continuată și la spate, devineo coafură feminină și elegantă dacă o decorezi cu flori naturale.


Împletitura coada de pește arată foarte bine pe părul lung. Dar în loc să împletește o coadă joasă, alege să-ți prinzi părul într-o coadă înaltă.




O secțiune de păr prinsă în creștet este o coafură obișnuită, des întâlnită. Dar dacă răsucești caeastă șuviță sub forma unui mini-coc, vei obține o coafură mult mai interesantă.



Transformă un coc înalt într-o coafură modernă și chiar ușor rebelă.
Prinde unșir de inele metalice pe păr, în partea din spate.


Atunci când vrei să maschezi elasticul de păr cu care ți-ai prin coada, înfășoară-l cu o șuviță de păr. Este un truc cunoscut căruia îi poți oferi un plus de originalitate dacă înfășori cu suvița de păr o zonă mai lată decât elasticul.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod