Tot ce trebuie sa cunosti despre implanturile mamare

Iti doresti un implant mamar? Este foarte important sa cunosti toate aspectele legate de aceasta interventie pentru a lua hotararea potrivita. TopSanatate iti pune la indemana cele mai detaliate informatii despre implanturile mamare cu ajutorul medicului plastician dr. Dov Klein.
Cate tipuri de implanturi mamare exista si care este cel mai des utilizat?
Exista deja in domeniul operatiilor plastice o paleta intreaga de categorii de implante diferite intre ele ca material folosit, aparitie, marime, modele si cantitati de material pe care le includ. Fiecare material se comporta in alt mod: viabilitate diferita, calitati si defecte diverse. Ceea ce este de retinut este faptul ca nu exista "implant perfect", ci doar implant potrivit tie si corpului tau. Deosebirea o putem face in ceea ce priveste continutul implantului si aici ele se impart in doua categorii: implant cu ser fiziologic si implant cu gel siliconic.

1. Proteze cu ser fiziologic: este vorba despre materialul "istoric" care se obisnuia a se folosi pentru operatiile de formare a unei proteze cu invelis de silicon in care se injecta serul. Acest fel de operatie era potrivit in special femeilor care au trecut printr-o operatie de extirpare ca urmare a cancerului de san. In astfel de situatii se introducea prin operatie un "buzunar" din silicon si printr-o procedura care dura cateva luni se injecta in el serul. In cazuri de marire a sanului doar din motive estetice, nu este nevoie de procedeul descris mai sus, deoarece chirurgul primeste proteza direct facuta si doar o umple cu ser in timpul operatiei. Defectul acestor proteze ar fi ca nu par naturale la palpare si in masura in care se produce o fisura in proteza, lichidul se poate scurge, iar proteza se goleste si pieptul se micsoreaza. Scurgerea lichidului nu produce nimic rau corpului, continutul fiind doar lichid fiziologic.

2. Proteze cu silicon: este o procedura mai noua si mult mai cunoscuta, e foarte important sa cunosti caracteristicile gelului siliconic. Spre deosebire de implantul cu ser fiziologic, gelul siliconic nu este lichid, e apropiat la palpare de un san natural, este elastic, dar nu-si schimba forma si modelul, nu se scurge chiar daca, dintr-un motiv oarecare s-ar produce o fisura in implant. Implantul cu gel siliconic este folosit in general de toti plasticienii pe plan mondial si reprezinta cea mai buna alegere. O alta deosebire se face tinand cont de forma implantului, existand doua categorii:
  • implant silicon rotund - poate fi cu profil scund (low profile) sau cu profil inalt (high profile).
    Implantul rotund scund (low profile) are forma rotunda si continut moale (daca nu se alege continutul high cohesiv) si "cade" cu tot continutul catre partea inferioara, nefiind reliefat in partea superioara. Acest implant e potrivit pentru cele ce doresc un san natural, plin si moale. In schimb implantul rotund inalt (high profile) este mai reliefat in partea superioara avand mai mult continut in aceasta parte;
  • implant silicon anatomic - (forma de lacrima) - aduce cel mai mult cu sanul natural si este, de fapt, ultima noutate in domeniul operatiilor de marire a sanului. Acest implant ofera posibilitatea unor multiple alegeri si a potrivirii de la persoana la persoana. Constructia implantului seamana cu cel natural, mai ingust in partea superioara si mai lat in partea inferioara, iar la o privire din profil arata ca si cum s-ar umple inspre partea de jos a sanului.

  Ce este siliconul folosit pentru implanturi si in ce operatii estetice mai este folosit?
Siliconul ca substanta este extras din nisipul marii si se prezinta sub diferite forme:
  • lichid (mai mult sau mai putin concentrat, ca apa sau ca o substanta uleioasa);
  • substanta gelatinoasa cu diferite grade de solidificare;
  • substanta solida.
Siliconul se poate modela, astfel incat sa para foarte natural si sa primeasca o textura asemanatoare unui san. De asemenea, il intalnim in diferite tipuri de operatii gen: operatiile pe sani, implant in barbiei si implant in obraji. Avantajul siliconului fata de alte materiale e acela ca ofera o garantie de lunga durata.

Siliconul prezinta un risc pentru sanatatea femeilor care isi fac implanturi? In ce masura este impiedicata obtinerea unor rezultate corecte in cazul unei mamografii?
Statistici efectuate arata ca anual, aproximativ 750.000 de femei sunt operate si li se implanteaza silicon. Sute de cercetari au demonstrat ca nu este nicio legatura intre efecte medicale negative si silicon, caci aceasta substanta nu cuprinde elemente otravitoare si nici nu conduce la reactii alergice. Dupa cercetari indelungi facute pe plan mondial, s-a dovedit ca siliconul nu produce cancer. Este o substanta des folosita, gasita in nisipul marii si in alte multe ingrediente naturale. In medicina moderna se folosesc multe obiecte facute din silicon in operatiile pe inima, operatiile urologice si in alte interventii chirurgicale.
Aceste implanturi au trecut cu brio experimente multiple in conditii de zbor cu avionul, scufundari subacvatice sau sport, precum si in conditii de tensiune atmosferica. In ziua de azi folosirea acestei substante este confirmata pozitiv de catre Ministerul Sanatatii din Israel si Ministerul Sanatatii al Uniunii Europene.

Se pot face analize: mamografii, ultrasunete (US), CT, MRI, dar trebuie sa luati in considerare ca descifrarea lor este ingreunata de prezenta implanturilor.

Cum se desfasoara operatia si cat dureaza? Dar recuperarea?
Operatia de marire (augmentare) a sanilor se efectueaza sub anestezie generala si consta in crearea unui "buzunar" despartitor in care se introduce implantul - sub glanda mamara sau sub muschi. In timpul operatiei, pacienta va primi perfuzie cu antibiotic pentru prevenirea infectiilor si tot pentru acest scop cusatura inciziei operatiei va fi facuta cu fir acoperit cu o pelicula antibacteriana. Interventia dureaza aproximativ o ora si difera de experienta si mana chirurgului, un chirurg bun poate se efectueze aceasta operatie in timp mai scurt.

Dupa operatie, pacienta va ramane sub supraveghere medicala inca 8 ore, dupa care va putea fi externata. In perioada urmatoare dupa operatie, pieptul ii va fi putin umflat. Dupa o saptamana, este necesar sa se prezinte pentru o verificare. In acea saptamana este recomandat repausul. Efortul fizic si activitatile sportive, pot fi reluate cu aproximatie la 2 luni dupa operatie. De asemenea, sunt recomandate consultatii medicale dupa o saptamana, o luna, la fiecare 3 luni, in prima jumatate de an si apoi anual.  

  Ce complicatii pot sa apara dupa operatie sau in timpul ei?
Ca si in orice alt gen de operatie si aceasta poate duce la complicatii, ele sunt rare dar este bine sa fiti informati despre acest risc. Diferiti factori pot produce complicatii: caracteristicile tesutului sanului, reactia sanului la implant, adica lucruri care nu pot fi prevazute dinainte. De aceea pot sa apara:

  • Sangerare - in primele 24 ore de la operatie si in cazuri rare, dupa saptamani sau luni, iar in acest caz trebuie drenat sangele, interventia facandu-se sub anestezie generala sau locala (preferabil generala), iar dupa interventie se lasa un tub de drenaj inca 24 ore;
  • Infectie - posibilitatile de tratament sunt: administrarea unui antibiotic, daca tratamentul cu antibiotic nu da rezultate, se poate scoate implantul din "buzunarul" facut, se spala locul si se reaseaza implantul la locul lui sau se scoate implantul, se asteapta cateva saptamani si apoi se repune in locul lui;
  • Capsula - este invelisul intarit care se formeaza in jurul implantului, poate duce la dureri si schimbari de sensibilitate a sanului.
    Posibilitatile de tratament in cazul unei capsule sunt: extragerea implantului, descuamarea invelisului tare si introducerea implantului inapoi, schimbarea locului ales in prima operatie pentru implant, inlocuirea implantului cu un altul din alt fel (De retinut! oricare din implantele care le schimba pe cele dintai, pot duce la formarea din nou a capsulei), tratament medicamentos;
  • Pierderea sensibilitatii zonei operate - exista, ca la orice alta operatie, o anumita pierdere a sensibilitatii sanilor, dar care dispare dupa cateva saptamani.

  Ce masuri trebuie sa ia pacienta inainte si dupa operatie?
Inainte de operatie
  • trebuie sa te lasi de fumat cu vreo 2 saptamani inainte de operatie si 2 saptamani dupa operatie. Explicatia: fumatul reduce livrarea sangelui si oxigenul din sange catre zona operata, unde tesuturile au nevoie de acest sange si oxigen pentru a se recupera;
  • nu trebuie sa mananci nimic inainte cu 8 ore de operatie.

Dupa operatie
  • timp de 2 luni este recomandat sa porti o bustiera speciala;
  • e interzis sa te expui la soare sau solar in urmatoarele 2 luni dupa operatie;
  • este recomandata exersarea fizioterapiei respiratorie, respiratiile reducand posibilitatea de crestere a temperaturii dupa operatie, precum si durerile;
  • nu trebuie sa stai in pat in pozitie culcata mult timp;
  • in primele saptamani dupa operatie nu ai voie sa ridici greutati;
  • sunt recomandate consultatiile dese in primele luni dupa interventie.

  Ce "termen de valabilitate" au aceste implanturi? Trebuie inlocuite la un interval de timp?
Protezele mamare din zilele de azi nu vin cu termen de valabilitate, media lor de inlocuire este cu aproximatie 15-20 de ani. Bineinteles ca in unele cazuri unde apar complicatii este necesara schimbarea implanturilor, dar in situatii normale pot sta in corp pana la 15 chiar si 20 de ani.

  Orice femeie poate sa-si faca implant sau exista si contraindicatii?
In general, orice femeie poate sa-si faca interventie de marire a sanilor. Insa, trebuie sa precizam ca marirea sanilor este contraindicata atunci cand pacienta este insarcinata sau sunt prezente probleme de cancer la nivelul sanului. Chiar si dupa sarcina se recomanda sa astepti 3-4 luni dupa terminarea alaptarii pentru a apela la interventia de marirea sanilor.

  Cum poate sa afecteze implantul mamar sarcina si alaptarea?
In timpul sarciniii glanda mamara creste.
Asa cum implantul este localizat in spatele glandei mamare, el nu poate deranja dezvoltarea acesteia. Dupa sarcina si in timpul alaptarii sanul se umple, iar la finalul alaptarii sanul se intoarce la forma lui anterioara. Implantul nu impieteaza conductele de lapte si nici glanda mamara, asa incat nu creeaza probleme in alaptare.

  Ce ne puteti spune despre injectia cu Macrolane? Se practica si la noi?
Da, se practica Macrolane-ul si in Romania. Macrolane-ul este un acid hialuronic si este injectat cu o tehnica speciala in sani sub glandula. Printre dezavantajele majore se numara: pretul destul de ridicat (asemanator cu cel al operatiei de marire a sanilor sau chiar mai ridicat); permite marirea sanului cu doar 130cc pentru fiecare, ceea ce este destul de putin pentru asteptarile unor paciente. Cel mai mare dezavantaj este rezultatul care se mentine pana la doar 2 ani, dupa care fiind necesara o noua injectare.

  Cu aproximatie, de cati bani are nevoie o femeie care doreste sa-si faca implanturi?
In general, un chirurg bun va efectua o interventie de marire a sanilor cu 3000-5000 euro, chiar si cu 5500 euro. Asadar, pretul difera de la un chirurg la altul, de obicei cei cu experienta mai mare au si pretul mai mare. Daca esti interesata de o astfel de interventie este indicat sa te informezi cat mai mult despre ea si sa faci o lista cu toate problemele si curiozitatile legate de aceasta operatie, sa te consulti cu mai multi medici chirurgi. Sa va feriti de chirurgi care va promit ca nu exista posibilitatea de complicatii, un chirurg bun intotdeauna va da toate informatiile si va explica tot pana la ultimul amanunt.
 

Comentariile 51-100 din 104

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 28 Aug 2011, 18:28
    Prof. Dr. TIBERIU BRATU

    Eu am fost oprata in Clinica BROL din Timisoara de catre domnul prof. dr. Tiberiu Bratu cu ceva timp in urma,operatia a decurs super,dureri am avut in primele doua zile dupa care incepusem sa ma obisnuiesc cu implanturile.Sunt foarte multumita de amabilitatea si ingrijirile medicale de care am avut parte in clinica.Toata echipa este formata din oameni extraordinari.Implanturile sunt Mentor de 400 (pt ca aveam sanii mici),ma privesc in oglinda foarte des si mi-e drag de sanii mei acum.Iar cat despre pret,3500 euro ...E SUPER!!!! Recomand cu sinceritate CLINICA BROL:

    7
    0

  • alexandra pe 22 Aug 2011, 20:59
    DORITI SA AVETI INCREDRE IN VOI?

    eu am 20 de ani,mam decis sa-mi pun silicoane deoarece eram ff complexata de sanii mei,eu sunt din timisoara si mam tot consultat cu toate prietenele mele unde sa ma operez si in final mam decis sa ma duc la domnul doctor TIBERIU BRATU ...mam operat acum 2 luni ,nu am avut dureri deloc ....singura problema ce am avut-o a fost ca in primele 2 zile ma ridicam mai greu din pat....dar in rest vreau sa va zic ca nu am dureri deloc,sunt foarte frumosi sanii,si sunt foarte multumita...daca-ti doresti sa ai incredere in tine nu ezita sa-ti pui silicoane..papa

    7
    1

  • gratiela pe 10 Aug 2011, 20:34
    sex

    dupa un implant mamar cat timp nu am voie sa fac sex oare ??

    21
    5

  • alisia pe 9 Aug 2011, 19:34
    proteze de sani

    Sant un trans foarte feminin dar am sanii foarte mici miar place o marire de sani ,eu nu sunt din romania sant din sud america,vroiam sa stiu care e pretul cel mai economic sant foarte interesata multumesc.

    0
    0

  • alina pe 13 Iul 2011, 15:50
    fibroadenomul

    buna ziua am fost diagnosticata cu fibroadenom iar pespe o saptamana sunt programata la operatie....o pot face? ce riscuri sunt si ce inseamna....precizez ca nu am apucat sa discut cu doctorul deci nu stie?

    5
    0

  • laura pe 6 Iul 2011, 13:53
    caut un doctor bun

    buna tuturor.sunt din Galati si as dori sa imi recomandati un doctor bun pt ami pune silicoane.ast ras va multumes

    3
    0

  • rodica pe 27 Iun 2011, 01:29
    marire sani

    eu sunt din constanta..stie cineva un dr bun ptr proteze mamare? si cat costa ? macar cu aproximatie..

    2
    0

  • rodica pe 27 Iun 2011, 01:27
    marire sani

    buna..eu tot citesc pe aici..si sunt mai multe pers care intreaba pretul dar nu rasp nimeni..eu locuiesc in italia de 12 ani si aici costa 6000 protezele mamare si as vrea sa stiu daca in ro costa mai putin ..poate sa ma ajute cineva la intrebarea asta? va multumesc frumos..

    0
    1

  • Dr Alex pe 6 Iun 2011, 16:19
    Ofer ajutor

    Pentru fetele care doresc implant cu silicon le pot ajuta in alegerea modelului care le avantajeaza cel mai mult si posibil si punerea lui,depinde de localitate.Daca doriti ma gasiti la id-ul de messenger silicoane_alex.

    2
    0

  • Claudia mywy pe 28 Mai 2011, 17:10
    implant mamar

    sa operat cineva la dr mariescu si ce parere aveti de un implant de 390?

    0
    2

  • danafricu pe 23 Mai 2011, 12:28
    prea multumita

    NOTA 1000 PT DR DAN MICLUTA EXTRAORDINAR !!!!!

    6
    1

  • danafricu pe 23 Mai 2011, 12:26
    da am facut o operatie

    buna fetelor cu ceea mai mare incredere va sfatuiesk daca locuiti in arad si nu numai sa apelati la dr dan micluta!! id meu danafricu

    3
    0

  • Theodora pe 10 Mai 2011, 00:45
    Pentru @Nickola

    Acum aproape doi ani, am ales operatia de implant mamar si am avut aceleasi intrebari ca si cele pe care le-ai prezentat aici. Implantul, am vrut sa fie facut prin santul submamar. Sunt paciente care aleg implantul prin incizie perialeolara (pe langa areola) deoarece cicatricia postoperatorie va fi mai putin vizibila, dar aici pot aparea complicatii mai tarziu cu alaptarea. M-am informat inainte de a face oparatia iar cazul implantului submamar nu exista aceste probleme, sunt alte riscuri de care trebuie sa fim constiente. Cu vointa si cu multa informatie asupra acestei proceduri, va fi o implinire si o incredere in propia persoana. Iti doresc succes si te felicit ca doresti sa fi mai frumoasa si ca doresti sa ai un bebe frumos si iubit!!

    12
    0

  • nickola pe 28 Apr 2011, 22:18
    asa o intrebare...

    ok vreau si eu un bust mai maricel nu cu mult o marime sau doua ..dar daca fac implantul acum si peste doi ani nasc un copil nu vor fi complicatii?doar sinii sa cam umplu in perioada gradivitatii..iar implantul?cum ramine/...mersi mult

    4
    0

  • dorina pe 11 Apr 2011, 12:49
    cine si-a facut implanturi la dr Argentina Vidraseu din cluj?

    buna! imi doresc si eu sa fac aceasta operatie, dar nu cred ca stiu prea multe... va rog sa ma ajuati cu mai multe detalii despre dr Argentina Vidraseu,din cluj. cine si-a facut implanturi la ea?va rog sa-mi sp.mi-ar placea sa vb.adresa mea de mess este dorynutza_17@yahoo.com

    5
    2

  • Criss pe 20 Mar 2011, 18:48
    @ simona Galati

    Buna Simona! Ai putea sa-mi dai mai multe detalii despre dl. dr. Dobos? calitate, pret, confidentialitate! Te rog mult, ms.

    2
    1

  • larysa pe 23 Feb 2011, 22:09
    asi dori un implant la sani

    buna fetelor ma numesc larisa si asi vrea sami pun silicoane si nu stiu unde.va rog mult cele ce siau pus sami spuneti si mie.am auzit de doamna doctor argentina vidreascu foarte mult cine sia facut la ea ami spuneti cum e si totul despre dinsa va rog va multumesc fetelor adresa mea de emil sexoasa_larysa@yahoo.com ms mult

    0
    0

  • dorina pe 17 Feb 2011, 04:18
    felicitari

    felicitari fetelor care ati avut curajul sa treceti prin asa ceva pentru a va indeplini visul!

    2
    0

  • ferenti cristina pe 24 Ian 2011, 12:08
    marirea sanilor

    Buna,ma numesc Cristina si as dori sa am cateva informatiii despre o clinica din Arad.tot ce stiu e ca se numeste Genessis.As dori sa stiu daca dr baizad mai face interventii chirurgice si ce preturi sunt.Va multumesc.

    3
    0

  • simona pe 1 Ian 2011, 16:22
    am 3 luni de la operatie

    am 20 de ani m am operat la doctor dobos..din gl ! mai mult decat multumita...nu foloseste drene...de accea nici dureri nu au fost! dak ar fii sa pot alege din nou...as face aceeasi alegere fara sa stau pe ganduri....sa nu va fie frica! :D

    2
    1

  • viorica pe 22 Dec 2010, 23:38
    buna

    vreau sa spun si eu ca desi am 42 ani mi-am facut o marire de sini acu o luna in 23 noiembrie in Timisoara la domnul prof.BRATU clinica se numeste BROL. Sunt ff.f.f.multumita, este un om extraordinar, cu multa rabdare si deosebita amabilitate. in clinica am fost tratata extraordinar, dar nu numai eu, aclo taota lumea este egala, sunt doctorite f.f.competente, ce sunt in permanenta cind este nevoie.Regret ca nu mi-am facut operatia cu ceva ni inante, mi-am pus MENTOR anatomici 390 ptr ca aveam sinii f mici sunt superbi, mi-e mai mare dragul sa ii privesc. am uitat durerile ce le-am avut deja , acu sunt fericita. eu recomand tuturora ce vor sa faca aceasta marire sa o faca , si daca aleg BRATU , GARANTAT au facut o alegere buna.pa, pa . .

    5
    0

  • V Adynutza pe 15 Dec 2010, 09:27
    implante mamare

    Buna fetelor, la Cluj Artis3 Dr. Onoe Radu, am 6 saptamani de la operatie, sanii mei sunt superbi, pretul foarte bun, 2800 E scrieti-mi pe mail adynutza1973@yahoo.com pt detalii si poze, va pup

    8
    0

  • visan emilia pe 29 Nov 2010, 21:58
    refacerea dupa implant

    fetelor,akm o saptamana mi-am facut implanturi mamare in germania.asa de frica mi a fost dar cu ajutorul doctorului meu am trecut peste.am implant de 345 sunt ffff bestiale.dureri nu pot sa zic k nu am avut sau nu mai am ,ba da dar uit de dureri numai knd ma uit la sani.ce sa zic cele care vor sa_si indeplineasca visul capul sus.merita.va pup

    3
    2

  • loredana pe 18 Nov 2010, 20:14
    DE ARAD CE STITI

    DE DAN MICLUTA STIE CINEVA ,CEVA,SI DE PET IN ARAD?

    3
    0

  • Doroty pe 12 Nov 2010, 02:04
    Pentru @celinav

    Cand m-am interesat pentru operatia de marire a sanilor am vorbit cu Doamna doctor despre implantul cu grasime proprie, aveam impresia ca este o alegere mai naturala. Din cat am inteles, este foarte periculoasa deoarece acea grasime introdusa se "strica" nefiind ca si in mod normal hranita de organism. In buze stiu ca se face umplerea cu grasime centrifugata apoi injectata..dar si aceasta procedura poate da reactii adverse, cum ar fi nodulii sau dureri persistente.

    9
    0

  • celinav pe 29 Oct 2010, 17:47
    Implanturi cu grasime proprie

    Nu exista implanturi cu grasime proprie inca ?

    0
    0

  • Adynutza pe 27 Oct 2010, 21:53
    implante mamare

    Nota 10 cu felicitari pt Dr.Radu Onoe de la Artis3 din Cluj-Napoca...experienta de peste 10 ani, specialist in implante, reusite multiple si numai recomandari excelente de la paciente...bafta!!!!

    2
    0

  • Irina pe 6 Oct 2010, 08:51
    Pentru@andreea

    Ciao, am vazut ca in acest site multe fete vorbesc despre doamna doctor Vidrascu din orasul Cluj-Napoca. Vreau sa zic ca si eu am facut tot acolo iar rezultatele sunt satisfacatoare, am fost foarte multumita de cand am vazut ce frumoasa am devenit, am facut si masaje anticelulitice care nu au costat mult. Am renascut total. Daca doresti poti intra pe''lipoline cluj'' si sa vezi acolo toate procedurile, sunt multe neinvazive iar marirea de sani se face cu radiofrecventa, ceea ce inseamna ca exista mai putina sangerare si refacere mai rapida si mai lipsita de complicatii. Pretul este acum de 2500 euro iar analizele se fac la spitalul unde vei fi internata cateva zile. Sper ca am fost de ajutor.

    6
    0

  • andreea pe 25 Sep 2010, 17:49
    la ce doctor ma sfătuiți sa apelez implanturi cu silicon..

    Buna fetelor, as dori sa-mi fac si eu operatie de marire a sanilor si vreau sa va cer sfaturi despre doctorii pe care i-ati avut, costuri implicate si analize preoperatorii. va multumesc, Andreea

    1
    0

  • Irina pe 25 Aug 2010, 14:28
    Pentru realizatoarea acestui subiect &co :-(

    Am postat ieri un comentariu , raspuns pentru onutza@. De ce l-ati sters???? Nu am scris nici un cuvant suspect . "Va multumesc'' pentru acest gest, sunteti deplorabili, mai stergeti odata pentru ca nu primiti laude. Mai sa fie ...

    1
    0

  • onutza pe 18 Aug 2010, 20:32
    pretul silicoanelor

    fetelor stiti cumva care mai sunt preturile la silicoane?msi mult

    0
    0

  • Lany pe 23 Apr 2010, 18:59
    Ma incanta rezultatele operatiilor facute de Doamna Dr Vidrascu:)

    Prietena mea cea mai buna a facut operatie in Cluj la Doamna Doctor Argentina Vidrascu , sunt nemaipomeniti de superbi si reali dar ce ma socat cel mai tare este faptul ca taietura operatiilor abia se vede de mica ce e , cred au vreo 5 cm si s-au cicatrizat perfect. Cand o sa imi adun bani doar la aceasta doctorita am sa mi fac pentru ca am auzit, am vazut, ca e minunata in tot ce a facut pana acuma.

    8
    0

  • sandy pe 21 Apr 2010, 19:44
    Pentru didi:)

    Id-ul meu e sandybell_me29@yahoo.com, poti sa imi lasi si mesaje offline, cand intru o sa vorbim.

    3
    0

  • didi pe 21 Apr 2010, 15:38
    Sandy...

    da-mi te rog id-ul tau...poate poti sa imi spui mai multe. pup

    2
    0

  • Sandy pe 16 Apr 2010, 21:01
    Multumesc si eu Doamna doctor Argentina Vidrascu!!!!

    Toata teama si toate suspiciunile au disparut cand am vb cu doamna doctor Argentina Vidrascu.Am fost operata cu succes si sunt foarte multumita si eu si cele care au fost inaintea mea si le cunosc. Te sfatuiesc pe tine si pe cine doreste o asemenea operatie sa aibe incredere in dr care o opereaza. Cred ca e singura doctorita care face asemenea operatii in Cluj si mereu a luptat pentru a fi mai buna intre alti doctori buni.

    6
    0

  • didi pe 15 Apr 2010, 22:28
    Dr Argentina Vidrascu

    Vreau sa imi fac si eu operatie de marire a sanilor si m-am orientat la dn doc.Argentina Vidrascu,din Cluj,datorita pretului accesibil. Intrebarea mea e,ce se aude de aceasta doctorita? e ok? vreau opinii sau cazuri operate de dansa. Va rog mult. ms :*

    4
    0

  • diana pe 10 Apr 2010, 23:54
    teodora

    imi poti da ardesa ta de e-mail te rog pt ca vreau sa ma operez si eu la dr argentina vidrascu si mi-ar prinde f bine sa vb cu tine.e-mail-ul meu e diana206cj@yahoo.com multumesc

    2
    0

  • Alexandra pe 6 Apr 2010, 00:27
    Frumusete pe muchie de cutit

    Domnule doctor,vreau sa va rog "personal" pe dumneavoastra sa ma ajutati prin intermediul emisiunii "Frumusete pe muchie de cutit" increderea in mine si frumusetea corpului.M-am inscris si la emisiune...Va rog mult sa ma ajutati..

    1
    0

  • Teodora pe 22 Mar 2010, 10:30
    Draga @Raluca.rala

    Despre injectia cu Macrolane stiu ca se face si la noi , dar un mare dezavantaj este ca in scurt timp sani revin la forma initiala, costa cam la fel ca si si implantul cu silicon. Avantajele acestei proceduri sunt ca nu necesita operatie si anestezie generala dar totusi nu se pot marii cu mult ca si in cazul implantelor.

    6
    0

  • Raluca.rala pe 21 Mar 2010, 18:23
    injectia cu Macrolane

    injectia cu Macrolane se foloseste la noi? asi vrea sa stiu la ce clinica si cam cat costa? dar si daca exista ceva efecte sec

    2
    0

  • Teodora pe 18 Mar 2010, 12:40
    Multumesc Dr Argentina Vidrascu

    Am fost operata in cluj la clinica Lipoline la Doamna Dr Argentina Vidrascu , pe langa faptul e o doctorita foarte buna e un om deosebit . M-am simtit foarte comfortabil sa vb cu ea si sa nu imi fie rusine de ce ii aratam . Dupa operatie am avut cea mai minunata imagine , sanii imi sunt perfecti si arata uimitor de reali. Pretul (cu toate ca se zice ca daca e mai mic ,e de gandit)este de 2000 e iar internarea , cu asigurare, nu e scumpa. Clinica e foarte discreta o ador ,iar cum arat acum si-a meritat pretul si operatia prin care am trecut nefiind atat de grea cum mi-o imaginam. Va pup dragelor iar cine vrea cu adevarat o sa aibe visul implinit.

    10
    0

  • cristina pe 6 Mar 2010, 13:27
    marire de sani

    in legatura cu operatia de marire de sani, as vrea sa stiu si eu cam la ce pret ajunge aceasta interventie; eu am sanii foarte mici si chiar as vrea o interventie , dar tinand cont c sunt studenta, veniturile mele nu sunt foarte mari, dar as fii dispusa sa fac orice pentru a scapa de acest complex

    0
    0

  • estela pe 16 Ian 2010, 12:12
    pretul afirmativ al implantului

    as dori sa stiu mai exact cat costa un implant mamar 250cc?astept cu nerabdare a mi se raspunde.LA DOC MAREK VALCU

    0
    0

  • Kati pe 1 Dec 2009, 23:27
    silicoane (Pt. bianka)

    Eu m-am operat de 6 saptamani la doamna dr. Brezeanu Cristina. Sunt extrem de multumita de rezultat si de cum am fost tratata. Am platit 2500E. Am fost la mai multe consultatii inainte dar pozele pe care le-am vazut pe site-ul ei mi-au placut cel mai mult.

    1
    0

  • emanuela.cornelia pe 30 Nov 2009, 20:46
    silicoane

    acum costa 3000 e

    1
    0

  • bianka pe 28 Nov 2009, 05:05
    silicoane

    buna fetelor,as dorii sa mi spune ti s mie cat v a costat operati l domnul doctor

    1
    0

  • emanuela.cornelia pe 24 Nov 2009, 17:56
    implanturi

    Eu m am operat acum un an la dr Marek Valcu si sunt f f f f multumita de rezultat si nu am avut dureri aproape deloc.e un doctor f bun. si daca asi mai dori sa mi fac si altceva tot la el m asi duce.

    0
    1

  • timi pe 18 Nov 2009, 14:54
    pret pt marirea sanului

    buna, imi poate spune careva dintre voi, care s-a operat cat a costato?

    0
    0

  • helena pe 13 Apr 2009, 01:24
    buna

    sa te bucuri din plin de sanii tai frumosi si sanatosi~imi poti spune si mie pretul???pup

    0
    0

  • iulia pe 5 Apr 2009, 01:23
    marire sani la dr klein

    eu m-am operat la dr klein acum vro 2 luni, pot sa spun ca inainte imi era putin frica dar degeaba,nu am avut deloc dureri dupa operatie,doctorul e super la fel si echipa din clinica si sanii au iesit senzatie

    1
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod