Sănătate. Cum să planifici corect operaţiile estetice? Sfatul expertului

Ştiai că lifting-ul facial se face în mod ideal de două ori în viaţă? Dr. Adrian Reboşapcă te învaţă cum să iei aceste decizii cu prudenţă
Din ce în ce mai multe femei din România şi din toată lumea apelează la operaţii estetice pentru a corects eventualele imperfecţiuni ale corpului sau ale feţei. Tentaţiile sunt însă mari, presiunea socială şi a anturajului poate fi semnificativă şi te poate duce către extreme şi excese.

Dr. Adrian Reboşapcă, medic primar chirurgie plastică reconstructivă şi estetică la clinica Body Profile, recomandă însă ca astfel de decizii să se ia cu prudenţă şi în baza unei planificări corecte, ţinând cont de etapele importante ale vieţii care pot afecta aspectul fizic, cum ar fi naşterile.


Implanturile mamare - sfatul expertului


Recomandarea este să se aleagă de la bun început dimensiunea dorită pentru sâni. Înlocuirea implantului nu este o intervenţie mecanică, ci un act medical, cu efecte locale şi posibile riscuri.
De aceea, trebuie evitate reintervenţiile excesive. O variantă bună şi cu mai puţine riscuri pentru întreţinere sunt corecturile uşoare, în care nu se umblă la structura sânului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod