Operaţii estetice: Ce este implantul de gambe şi când este necesar

Picioarele de manechin nu mai sunt de mult doar un vis, dorinţa de a le avea frumoase şi drepte poate deveni realitate, graţie procedurilor de chirurgie estetică de ultimă oră.
Evoluţiile chirurgiei estetice dezvăluie de fiecare dată noi tehnici de îmbunătăţire a imaginii de sine, iar vedetele de la Hollywood au apelat de multe ori la astfel de intervenţii pentru a obţine o siluetă de invidiat. Nu ne naştem perfecţi, însă graţie chirurgiei estetice putem atinge perfecţiunea fizică, astfel dacă Mama Natură nu v-a înzestrat cu picioare frumos conturatre, sau cu o linie armonioasă ca de gazelă, chirurgul estetician Calin Doboş recomandă retuşarea formei picioarelor fie prin lipoaspiraţie, fie prin implanturi de gambe pentru a obţine picioare de invidiat.

Femeile care îşi doresc modelarea liniei picioarelor sau rotunjirea gambelor pot opta pentru intervenţia de implanturi de gambe.
Picioarele de manechin nu mai sunt de mult doar un vis, dorinţa de a le avea frumoase şi drepte poate deveni realitate, graţie procedurilor de chirurgie estetică de ultimă oră.

Exerciţiile fizice şi dezvoltarea unui program sănătos este recomandat chiar şi de medicii esteticieni, ca fiind soluţia optimă pentru a-ţi menţine corpul frumos şi ferm, dar mai ales sănătos, însă ce pot face femeile care pur şi simplu nu au fost înzestrate cu un aspect fizic armonios? Implantul de gambe este de departe cea mai mulţumitoare, dar şi cea mai de durată intervenţie chirurgicală estetică.
Ce-i drept, acum 5 ani această procedură nu era atât de frecventă, însă, în prezent, 1 din 10 femei vin la consultaţii şi decid să îşi remodeleze gambele cu implant”
, explică chirurgul estetician Calin Doboş.

Implant de gambe pentru picioare de divă

Sunt cazuri în care femeile au o linie a picioarelor dreaptă sau, dimpotrivă, sunt mult prea depărtate, dând acel aspect de ”picioare crăcănate” motiv pentru care este necesară intervenţia asupra formei lor, pentru a o contura. Retuşarea formei gambelor poate fi realizată fie prin implant, fie prin injectarea propriei grăsimi sau a acidului hialuronic.


Cu toate acestea, modificarea formei gambelor prin implanturi este cea mai eficientă metodă pentru a obţine picioare de divă. Graţie formei specifice, riscul de sucire sau învârtire este aproape de zero. Implanturile de gambe au un înveliş de silicon, iar conţinutul acestora este din silicon de gel coeziv.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod