O noua tendinta in chirurgia estetica. Implantul in gambe

Manechine, cantareti, actori celebri au recurs rand pe rand la chirurgia estetica pentru a-si imbunatatii imaginea.
Manechine, cantareti, actori celebri au recurs rand pe rand la chirurgia estetica pentru a-si imbunatatii imaginea. Injectare de botox in buze, marirea sanilor cu ajutorul implanturilor cu silicon, reintinerirea faciala cu ajutorul liftingului, toate aceste interventii estetice sunt completate de noul trend in materie de interventii estetice: retusarea formei picioarelor prin apelarea la implanturile in gambe.

Picioarele frumoase si drepte, fara inesteticele paranteze, se numara printre principalele atu-uri de care o femeie dispune in arsenalul sau de seductie. Acesta este motivul pentru care tot mai multe femei apeleaza la chirurgia estetica, in speranta retusarii formei gambelor. Trendul modelarii gambelor prin intermediul chirurgiei estetice si-a facut simtita prezenta si in Romania.

Doctorul Calin Dobos, unul dintre putinii esteticieni din Romania care efectueaza astfel de operatii, explica ce presupune acest procedeu...

Femeile apeleaza la implanturile in gambe in scopul subtierii liniei piciorului cat si in scopul conferirii unei rotunjimi gambei piciorului.

In cazul in care gambele sunt prea groase, medicul afirma ca apeleaza la lipoaspiratie pentru modelarea gambei, astfel incat sa se obtina un efect de subtiere, iar atunci cand linia lor este prea dreapta se poate interveni chirurgical pentru conferirea de relief gambei.

Cheia catre picioarele perfecte


Retusarea formei gambelor se poate realiza fie prin implant, fie prin injectari de substante sau de grasime proprie.

Injectarea de grasime presupune mai intai recoltarea de pe alte zone ale corpului, unde grasimea exista in exces, apoi prepararea cu solutii speciale si centrifugarea in aparat, pentru ca la final sa urmeze injectarea. Din grasimea injectata in gambe, 50% se absoarbe in doi ani.

In afara de injectarea de grasime, forma gambelor se poate imbunatatii si prin injectarea de acid hialuronic, insa pretul acestei substante este similar cu cel al implanturilor, iar in decurs de un an acidul hialuronic se absoarbe mai mult de jumatate.

Astfel, in cazul modificarii formei gambelor, implanturile raman cea mai buna si mai eficienta solutie. Implanturile pot fi de mai multe dimensiuni, in functie de caz, si se pot aplica peste sau sub muschi.

Interventia de modificare a formei gambelor se face sub anestezie generala in cazul folosirii implanturilor sau a injectarii de grasime, sau sub anestezie locala in cazul injectarii de acid hialuronic.

Cum se face un implant in gambe?


Incizia se face in spatele genunchiului, aceasta devenind in timp aproape invizibila. Interventia se face cu radioplasma ELLMAN, ceea ce asigura o vindecare mai rapida. Folosind aceste tehnici, implanturile sunt protejate de tesutul subcutanat sau de fibrele musculare, producand un aspect natural, comfortabil si un rezultat placut.

Dupa interventie, pacientul trebuie sa poarte sosete pentru compresie o perioada de timp. Acestea vor reduce umflaturile prin prevenirea acumularii de lichid in timp ce imbunatatesc circulatia sangvina si sustin noile contururi ale gambelor pe masura ce se vindeca. In aceasta perioada este posibil sa apara dureri, usor controlabile prin calmante obisnuite. Implanturile sunt flexibile dar ferme si se vor simti ca un muschi bine exersat. Desi va veti simti suficient de bine ca sa puteti reveni la lucru si la activitatea normala in 7 - 10 zile de la operatie, va trebui sa limitati mersul excesiv si activitatea fizica intensa pentru aproape o luna si jumatate.

Chirurgia Corpului


Termenul de "conturarea corpului" este extrem de bine cunoscut in lumea medicala, iar introducerea acestui concept a adus numeroase beneficii pentru pacienti.

Forma si conturul corpului iti definesc aspectul. Corpul cu care te-ai nascut poate sau nu sa aiba formele sau musculatura pe care o doresti. Atunci cand exercitiul fizic nu te ajuta, sau in urma unor tulburari de dezvoltare, sau cand trecerea timpului a lasat urme vizibile, chirurgia iti poate imbunatati aspectul fizic.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexa pe 21 Sep 2011, 20:47
    impantul gambelor

    cam la ce pret ajunge implantul la gambe ? Un nr de telefon?

    0
    0

  • Dorya pe 20 Mar 2010, 11:03
    Increderea in noi conteaza!!

    Am terminat o facultate care mi-a placut si am invatat bine, sunt blonda si in urma unei decizii mi-am facut operatie de siliconare ,nu aveam mai deloc sani,asta mi-a schimbat mult increderea in mine, am un singur iubit si ma bucura faptul ca ma adora asa cum sunt. Draga mea@ssamara20 cred ca ai o imagine eronata in privinta acestui lucru , siliconarea nu este intotdeauna doar pentru pitipoancele si cele care nu au alt scop decat etalarea unor falsuri pentru a compesa ceva. Te pupa cu drag o blonda siliconata si cuminte.

    17
    0

  • ssamara20 pe 26 Feb 2010, 13:53
    ...

    dar de implanturi fesiere ati auzit? toate aste sunt o tampenie, nici o operati nu te poate face mai frumos decat te-a lasat mama natura daca frumusetea nu vine din interior, deageaba esti frumoasa nu ai carisma, cat despre benifeciile in viata pe urma frumusetii ar trebui sa va mai ganditi cat timp acordati ca sa aratati bine si ce asteptati de la persona din fata, ce ati vrea sa aprecieze un barbat mai mult la o femeie modul cu arata sau modu cum gandeste si ce are in interior, depinde carei laturi dai mai multa atentie,sunt femei care sunt apreciate numai pt faptu ca arata bine, cat despre inteligenta blonda siliconata...mai conteaza? :))

    0
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod