Medicina estetica minim-invaziva pentru frumusete naturala

Cu totii avem instinctual natural de a avea un aspect sanatos, frumos si tineresc iar acesta este si obiectivul procedurilor din medicina estetica minim-invaziva.
O persoana cu varsta de 45-50 de ani ce doreste sa arate ca la 25 de ani, nu va arata nici sanatos si nici tineresc. Scopul si straduinta procedurilor medicale estetice minim-invazive este, sau ar trebui sa fie, de a nu face pe nimeni sa arate fals, artificial. Este vorba despre a obtine un aspect imbunatatit dar care sa respecte trasaturile naturale.

Trasaturile si frumusetea noastra unica trebuiesc apreciate si respectate. De aceea, in loc sa cautam solutii rapide ca operatiile chirurgicale, poate ar fi mai bine sa ne concentram pe preventie si tratamente minim invazive  efectuate in etape, ce ne pun in valoare frumusetea naturala. Ma refer la tratamentele injectabile cu acid hialuronic ce reduc ridurile si refac volumul facial pierdut, la toxina botulinica ce previne adancirea si aparitia ridurilor de expresie de pe frunte, intre sprancene si de la colturile ochilor, la tratamentele de stimulare a pielii ce formeze  colagen nou si in acelasi timp este introdus in derm un amestec pentru biorevitalizare profunda ce confera pielii un aspect proaspat si intinerit, peelingurile chimice medicale ce ajuta la imbunatatirea texturii pielii si scot la suprafata o piele neteda, fara imperfectiuni si intinerita etc.

Un indicator bun al unui tratament estetic reusit sunt complimentele celor din jur. Atunci cand prietenii sau familia presupun ca aratam  bine pentru ca am fost in concediu sau am petrecut mai mult timp la spa si nu ca urmare a unei interventii la medicul estetician este un indicator ca nu am exagerat.

Unul din cele mai cerute tratamente estetice la nivel mondial este injectarea cu acid hialuronic. Este un tratament ce ofera rezultate naturale, durabile si in siguranta. Este utilizat pentru procedura numita lifting facial nechirurgical, ajuta la refacerea si intinerirea globala a fetei: atenuarea ridurilor, refacerea volumului pierdut al pometilor, volumizarea si remodelarea buzelor etc.  

Pentru un rezultat bun si durabil produsele cu acid hialuronic utilizate trebuie sa fie de calitate iar tehnica de injectare sa fie cat mai putin invaziva, iar cantitatea sa fie suficienta pentru a arata un rezultat natural potrivit cu trasaturile fetei. 

Injectarea cu canula atraumatica, in locul multiplelor intepaturi cu acul, este una din tehnicile de injectare inovatoare de ultima ora in medicina estetica.  Canula atraumatica face ca procedurile cu acid hialuronic sa fie confortabile, rapide, sigure si cu refacere mult mai rapida. Unul din cele mai cerute tratamente cu acid hialuronic este la nivelul buzelor. Tehnica injectarii buzelor cu canula atraumatica la nivelul buzelor, fiind una din cele mai sensibile zone, face ca rezultatul sa fie unul excelent iar procedura confortabila si cu refacere rapida. 

In ultimii ani stiinta si tehnologia au evoluat foarte mult in directia  gasirii unor solutii pentru cea mai blanda si naturala inversare a varstei.  Pas cu pas, datorita acestor avantaje date de tratamentele blande  cu rezultate spectaculoase, pacientii si medicii, din ce in ce mai mult, au inceput sa imbratiseze o schimbare de paradigma:  intins si perfect nu mai e valabil; natural, sanatos si proaspat da!  Aspectul pe care sa ne straduim sa-l avem trebuie sa exprime: sa arat ca mine, doar ca mai bine!

Tratamentele estetice minim-inazive ar trebui sa ne ajute sa ne redescoperim si sa ne respectam frumusetea nativa, fara a exagera. 

Articol scris de Dr. Irina Arsene, de la Clinica UltraEstetic

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod