Liposucţia. Recapătă-ţi silueta rapid după ce ai născut

Apariția unui copil este unul dintre cele mai importante evenimente ce au loc în viață unei femei. Deși aduce cu sine o mare bucurie, sarcina afectează în mod vizibil corpul femeii. Cele mai evidente modificări ce au loc în timpul sarcinii sunt la nivelul abdomenului. Soluția care vine în ajutorul mamelor ce au rămas cu depunderi adipoase în urma sarcinii poate fi lipoaspirația.
 

Lipoaspirația sau liposucția este una dintre cele mai frecvente proceduri de chirurgie estetică. Popularitatea sa se datorează rapidității de realizare a operației, eficienței sale, dar și a timpului redus în care apar rezultatele.
Foarte important este faptul că noile tehnici, alături de tehnologia avansată, pot oferi o sculptare permanentă în cazul în care se respectă și indicațiile de întreținere corporală.
 
"Liposuctia funcționează prin eliminarea țesutului adipos în exces, reconturând corpul și creând o siluetă suplă. Operația este ideală în cazul femeilor care au trecut printr-o sarcină și vor să scape rapid de depunerile aflate pe abomen, dar sunt vizate și alte zone precum coapsele, fesele și brațele.
În completarea liposuctiei poate veni și procedura de ridicare a sânilor cu sau fără implant. Efectuarea acestor proceduri chirurgicale se poate realiza, mai ales în cazul proaspetelor mămici, doar după bifarea unui set complex de analize și, mai important, după un anumit timp de la naștere. Atât în timpul sarcinii, cât și după naștere, corpul suferă numeroase modificări. Este necesar să lăsăm corpul să se recupereze înainte de a apela la operațiile estetice postnatale", a declarat dr.
estetician Călin Doboș.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod