Laserul te scapă de tatuajele nedorite. Ce trebuie să faci?

Numărul de ședințe necesare pentru îndepărtarea unui desen imprimat în piele depinde de culoarea, densitatea, profunzimea sau tipul de pigment utilizat
Tatuajele, cândva simbol al adolescentului rebel, au devenit acum „accesorii” des întâlnite. Cu toate acestea, odată cu înaintarea în vârstă, un tatuaj realizat într-un moment al vieții se poate transforma într-un regret sau, mai mult decât atât, prezența acestuia într-un loc vizibil poate avea consecințe și asupra vieții sociale sau profesionale.
 
Medici esteticieni din întreaga lume au constat o creștere a numărului de pacienți care doresc îndepărtarea tatuajelor, fie pentru că au trecut într-o altă etapă a vieții, fie din cauză că au fost prost executate sau plasate în locuri total nepotrivite.  

Intervenția cu laser, cea mai eficientă metodă de îndepărtare a tatuajelor
În urmă cu câțiva ani, îndepărtarea unui tatuaj se realiza prin înlocuirea pielii tatuate sau arderea chimică, însă prin ambele metode în locul în care are loc intervenția rămân cicatrici sau urme inestetice. Astăzi, îndepărtarea tatuajelor se realizează cu ajutorul laserului, care acționează doar la nivelul pigmentului și nu lezează în niciun fel pielea. Metoda necesită mai multe ședințe pentru îndepărtarea completă a tatuajului, laserul acționând treptat asupra pigmentului și decolorându-l progresiv.   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod