Frumuseţe. Tratamente de întinerire pentru femeile trecute de 50 de ani

O piele tonică, un look fresh, dar natural și un zâmbet cu minimum de riduri de expresie sunt posibile și grație terapiilor moderne antiaging.
Helen Mirren, Susan Sarandon și Jane Fonda sunt doar câteva dintre celebritățile care arată impecabil la vârsta a treia. În cazul lor, 70 este noul 50 și nu neapărat datorită chirurgiei. 

O piele tonică, un look fresh, dar natural, și un zâmbet cu minimum de riduri de expresie sunt posibile și grație terapiilor antiaging. La ora actuală, multe românce le solicită chiar la vârste înaintate. 

Femeile de 30 de ani cer tratamente în scop preventiv și de înfrumusețare ca mărirea buzelor, corectarea unor trăsături, a unor semne distinctive, femeile de 40 de ani vin cu cerințe mai precise de îmbunătățire a aspectului, dar și cu nevoi mai mari.
Cele mai complexe tratamente sunt la femeile peste 50 de ani. Apelează în ultimii 10 ani la tratamente de rejuvenare facială și persoane peste 60 chiar și de 70 de ani pentru că niciodată nu e prea târziu. Cea mai vârstnică pacientă a mea la tratamente de întinerire a fost de 83 de ani pentru că avea o nepoțică adolescentă care dorea asta. Bărbații au început și ei să devină consumatori de astfel de terapii
”, afirmă medicul dermatolog Mihaela Leventer, unul dintre pionierii tratamentelor antiaging din țara noastră.

Tinerețe fără bătrânețe nu există, iar înaintarea în vârstă presupune modificări complexe de la subțierea fibrelor de colagen și elastină, îngroșarea pielii, degradarea oaselor feței, până la riduri profunde și pătarea tenului.
Toate aceste transformări sunt accelerate de expunerile la soare, fumat, dietă fără legume și fructe proaspete, stres, poluare, deshidratare. Fie că vrem sau nu, oglinda ne spune adevărul, care doare dacă nu avem gene bune. Dar asta nu înseamnă că nu avem soluții!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod