Frumuseţe. Scapă de cearcăne cu ajutorul chirurgiei estetice

Pentru unii ereditare, pentru alții efect al îmbătrânirii, oboselii, stresului, slăbitului sau alimentației dezechilibrate, cearcănele sunt de cele mai multe ori un motiv de frustrare pentru cei care nu pot scăpa de ele, orice ar face.
Atunci când pungile de sub ochi apăr după o noapte nedormită sau o sesiune prelungită de stat cu ochii în calculator, nu trebuie să va îngrijorați deoarece acestea vor dispărea a două sau a treia zi.  

„Dacă cearcănele sunt însă prezente zi de zi, este cazul să nu le mai tratați cu resemnare și indiferentă, pentru că din fericire există soluții rapide și sigure pentru estomparea lor pe termen îndelungat.
”, declară medicul estetician Vangelis Vasalos, din cadrul clinicii Metamorphosis Center.


De ce apar cearcănele și ce diferență există între acestea și pungile de sub ochi?
Inițial, cearcănele apar după o perioadă de nesomn sau suprasolicitare a ochiilor, dar cu timpul pot deveni permanente. Motivul principal este acela că lichidele nu mai sunt evacuate corect în exteriorul organismului.  

De asemenea, persoanele care nu au grăsime în pomeți sau pomeți bine conturați sunt mult mai predispuse la a avea cearcăne pentru că în cazul lor pielea se lasă pe măsură ce înaintează în vârstă sau slăbesc, având ca efect apariția cercurilor vinete  din jurul ochilor.”, menționează chirurgul estetician Vangelis Vasalos.


Odihna insuficientă și aportul scăzut de lichide favorizează nu doar apariția cearcănelor, ci și a pungilor de sub ochi, care pot fi semnul unor afecțiuni renale, endocrine sau hepatice. De aceea, în funcție de antecedente, este recomandat să mergi la un consult urologic, endocrinologic sau de medicină internă pentru a afla cauza instalării pungilor inestetice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod