Frumuseţe. Riscurile şi beneficiile operaţiei de micşorare a sânilor

Pe lângă rezolvarea problemelor de ordin medical, mamoreducţia are şi beneficii de ordin estetic pentru că bustul tău va fi mai ferm, cu un aspect întinerit
Dacă te confrunţi cu dureri ale coloanei vertebrale, dureri de gât sau ai dificultăţi în practicarea unui sport din cauza sânilor voluminoşi, chirurgia estetică vine în ajutorul tău prin intervenţia de mamoreducţie.

Intervenţia de mamoreducţie presupune micşorarea în volum a sânilor şi reconturarea formei acestora. Pe lângă rezolvarea problemelor de ordin medical, intervenţia are şi beneficii de ordin estetic pentru că sânii vor fi mai fermi şi aspectul lor va fi întinerit, în armonie cu conturul corporal. Deşi există o percepţie generală că mare parte din paciente solicită intervenţii pentru mărirea sânilor, mamoreducţiile sunt genul de proceduri care uşurează existenţa multor femei cu probleme la coloană sau probleme de greutate”, declară chirurgul estetician Vangelis Vasalos, medic în cadrul clinicii Metamorphosis Center.

Cum ne pregătim pentru intervenţie

Înainte de luarea unei decizii, pacienta trebuie să fie bine informată şi să adreseze medicului estetician cât mai multe întrebări despre intervenţie.

Este foarte important, ca preoperator să se efectueze o mamografie şi să se analizeze istoricul medical al pacientei.

Se recomandă renunţarea la fumat cu cel puţin 2 săptămâni înainte şi după intervenţie, evitarea administrării aspirinei, a ibuprofenului şi a altor medicamente care împiedică coagularea sângelui.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod