Frumuseţe. Proceduri estetice care te scapă definitiv de cearcăne

După riduri și pete, cearcănele accentuate sunt primele pe care încercăm să le camuflăm pentru că ne răpesc mult din luminozitatea feței și sunt responsabile pentru ani buni în plus pe chip, ani care nu se regăsesc în buletin.
Dermatologii le tratează cu maximă atenție pentru că zona este una sensibilă, pe care o încărcăm, de multe ori inutil, cu produse de machiaj care nu-și mai fac efectul la un moment dat.

Cearcănele sunt definite de șantul care se întinde de la unghiul intern al ochiului până la limita superioară a obrazului. Această zonă poate fi colorată cenușiu, ceea ce accentuează aspectul de ochi obosit și înfundat în orbită. Uneori, peste linia de cearcăn, se reliefează și pungile de grăsime din zona inferioară ochilor.
Această anatomie complexă are nevoie de tratamente nuanțate pe problema dominantă, efectuate cu delicatețe și cu mult, mult profesionalism”
, afirmă dermatologul Mihaela Leventer, unul dintre primii medici care au început să facă, pe scară largă în România, terapii estetice faciale. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod