Frumuseţe. Efectele secundare la care te poţi aştepta când îţi măreşti buzele

Este de preferat să alegi acidul hialuronic, care poate fi corectat în cazul unor proceduri nereuşite, şi să eviţi injectările cu soluţii permanente
Atunci când vrei să-ţi măreşti buzele cu acid hialuronic, nu doar din punct de vedere estetic, dar şi pentru corectarea unui defect, vrei să ştii în primul rând la ce rezultate şi efecte secundare să te aştepţi. Dr. Daniela Taher, director medical şi medic dermatolog în cadrul Skin Clinic îţi explica pas cu pas tot ce trebuie să ştii despre augmentarea buzelor.

Poate că cel mai important aspect este stabilirea motivului pentru care ne dorim aceasta injectare. Din nefericire, formă, conturul, volumul şi simetria buzelor se modifică odată cu vârsta.
Maximul de hidratare şi volum se întâlnesc la vârsta adolescentei, după care buzele încep să îşi modifica în decursul anilor caracteristicile. Cu timpul, ele devin mai subţiri, cu colţurile lăsate sau întoarse spre interior şi înconjurate de riduri fine. Toate acestea se datorează modificărilor locale la nivelul pielii, osului şi gingiei şi sunt aproape imposibil de prevenit. Acidul hialuronic este un produs natural, de aceea nu există limită medicală, deşi există totuşi o limită a bunului simţ şi păstrării naturaleţii.
 
Buzele se pot recontura, arcul lui cupidon se poate redesena, se poate ameliora proiecţia sau se poate adăuga volum, graţie tehnicilor actuale de injectare care permit obţinerea unor rezultate foarte naturale şi subtile evitând aspectul de cordon de la un capăt al altuia al buzelor.
Unoeori este de ajuns corectarea coltului buzelor pentru că toată expresia fetei să se schimbe, iar adăugarea volumului dorit se poate obţine în mai multe şedinţe fără ca rezultatele să iasă în evidenţă
”, explica dr. Daniela Taher.

Recomandări pentru injectare

O mare atenţie trebuie acordată produsului cu care se face injectare, deoarece pentru o aşa substanţa valoroasă există mulţi producători în lume, mai multe formule, unii mai buni, alţii mai slabi, mai scumpi sau mai ieftini. Întrebaţi întotdeauna numele producătorului şi asiguraţi-vă că face parte dintre top 3 lideri mondiali, deoarece acidul hialuronic se poate şi contraface. 

De multe ori pacienţilor le este teamă să ceară doctorului injectarea cu acid hialuronic a buzelor de teamă să nu se trezească cu buze prea mari care să-i facă să arate ridicol.
Cred că teama lor este justificată, de aceea este important să alegeţi întotdeauna un medic cu experienţă, întrebaţi ce produs va utiliza la injectare, niciodată acest produs nu trebuie să fie permanent şi recomandarea mea este să nu se folosească mai mult de 1 ml. Dacă se injectează prea multă substanţa se poate crea un aspect de cioc de raţă
”, adaugă dr. Taher. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod