Chirurgia estetică, un secret bine păstrat al bărbaților din întreaga lume

În evoluția frumosului, bărbații au învățat că succesul poate veni însoțit de un aspect fizic impecabil și aleg să facă operații estetice

Se spune despre femei că sunt parte a sexului frumos. Corect. Această frază este adevarată, dar puțin depășită în lumea de astăzi, când evoluțiile în domeniul medical au ajuns la performanțe uimitoare.

Chirurgia estetică a ajuns să transforme această zicală într-o vorbă de modă veche. De ce? Pentru că în evoluția frumosului bărbații au învățat că succesul poate veni însoțit de un aspect fizic impecabil și aleg să facă operații estetice.

„Este drept, bărbații români, care aleg să își facă o operație estetică, sunt încă în minoritate față de femei, în timp ce, în țările ocidentale situația stă altfel.

Dar, cu toate acestea, există și o serie de astfel de intervenții de care pot beneficia din plin bărbații care vor schimbarea sau îmbunătățirea imagini lor. O imagine impecabila și o minte iscusită fac parte din drumul către succes al unui bărbat”, spune chirurgul estetician Vangelis Vasalos, medic în cadrul clinicii Metamorphosis Center.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod