Beneficiile liftingului corporal după ce ai slăbit foarte mult

Reface forma corpului și elimină acel exces inestetic de piele care apare după ce ai pierdut multe kilograme
Pierderile masive în greutate, peste 20 de kilograme, pot avea loc după diete mai drastice sau după intervenții de chirurgie bariatrică. Excesul de piele din zonele operate este inestetic și creează stări de disconfort pacientelor. După un astfel de proces de intervenții bariatrice este recomandat un lifting total pentru a readuce corpul la formele inițiale.

”Recomand procedura de Body Lifting Total doar după ce pacientul a ajuns la greutatea dorită. În cazul în care acesta va continua să slăbească se va confrunta din nou cu apariția excesului de piele în zonele care au fost afectate de grăsime. Body Liftingul acționează direct în zonele în care restul intervențiilor lasă urme vizibile: abdomen, coapse, brațe, sâni etc.”, spune Dr. Silvia Stănculescu-Vasalos, chirurg estetician la Clinica Metamorphosis Center din București.


Care sunt avantajele liftingului corporal total


În primul rând, liftingul corporal reface forma corpului și elimină acel exces inestetic de piele. În al doilea rând, influențează psihicul și redă încrederea în sine, dă mai mult curaj celor care au suferit de stigmatul obezității.  

„Acest tip de intervenție poate avea un efect permanent doar dacă persoana care apelează la el continuă cu un stil de viață sănătos și exerciții sportive. Practic, menținerea unei greutăți constante este cheia pentru o formă armonioasă a corpului. Indiferent de câte intervenții chirurgicale realizăm, nu vom reuși niciodată să facem un corp să rămână la un anumit stadiu dacă nu avem grijă de el și după acestea”, mai spune chirurgul estetician, Silvia Stănculescu-Vasalos.

Operația de lifting corporal total nu este exclusiv recomandată celor care au suferit de obezitate, ci și femeilor care după nașteri au acumulat în greutate, care au rămas cu excese de piele în zona abdominală sau pe brațe. Ele pot apela la acest tip de intervenție pentru redarea formelor. Îmbătrânirea, sarcina, fluctuațiile semnificative în greutate sau factorii genetici pot contribui la slăbirea elasticității țesutului, care poate duce la lăsarea abdomenului, feselor și coapselor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod