Bărbia dublă. Cum scapi de ea? Sfaturile specialistului

Așa numitul aspect de bărbie dublă este un fenomen destul de neplăcut provocat de diverși factori. Într-adevăr de cele mai multe ori este dat de depozitele de grăsime acumulate sub nivelul bărbiei. Însă, surprinzător, uneori predispoziția către bărbia dublă este moștenită sau dobândită ca rezultat al obișnuinței de a-ți privi picioarele, de a dormi pe perne înalte sau de a citi culcat.
 
Ce este mai exact bărbia dublă?
 
Bărbia dublă e, în general, un pliu de piele plin cu grăsime.
Această apare mai frecvent la oamenii mai ”plinuţi”, dar nu numai. Mai apare la persoane cu bărbia mică sau situată mai înapoi decât ar trebui. Sau e moștenită.
 
Cum corectăm bărbia dublă?
 

”În cazul excesului de grăsime, se poate apela la o lipoaspirație faciala ce constă în extragerea surplusului adipos. Procedura se poate efectua sub anestezie locală sau generală. La persoanele tinere, pielea nu trebuie excizată pentru că se retrage după lipoaspirația zonei”, ne spune chirurgul estetician dr.
Călin Doboș.
 
La acestă intervenție medicul folosește niște canule fine care sunt conectate la un sistem vacumatic. La fel de bine se poate utiliza și laserul pentru a elimina surplusul de grăsime. Uneori, pentru a obține rezultate foarte bune, se poate recurge și la o tehnică de reîntinerire, cum ar fi liftingul facial.
 
Că urmare a intervenției se va obține un contur mai bun al mandibulei, linia bărbiei va fi accentuată, iar gâtul va căpăta un aspect mai tânăr și mai lung.


”Dacă este un fals exces de piele (la persoanele cu bărbia mică), un implant de bărbie este soluția. În cazul unui pliu de piele fără grăsime, excizia chirurgicală este o soluție. Sau, dacă se face lifting facial inferior și gât, pliul se întinde cu această ocazie”, explică dr. Călin Doboș.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 25 Oct 2014, 11:53
    fara operatii

    Ei...una-doua-operatie ! Or fi si cazuri unde e absolut necesar,dar foarte bine ne descurcam cu lovituri usoare cu palmele,spre dreapta si spre stanga.Facute zilnic,dau rezultate.Plus pozitionarea limbii pe cerul gurii..cand mergem cu metroul-auto-,la calculator etc..si se intareste muschiul,veti vedea.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod