Adio riduri, cearcăne sau pleoape lăsate! Operaţia care te scapă de toate

Ochii pot fi cei mai puternici aliaţi ai frumuseţii feminine sau ne pot trăda când ne e lumea mai dragă. Nu sunt numai „oglinda sufletului”, ci şi o adevărată reflecţie a vârstei şi a stilului de viaţă
Ridurile, inesteticele pleoape lăsate, pungile de sub ochi, cearcănele, toate acestea ne trădează atunci când încercăm să mascăm trecerea anilor sau stilul de viaţă nepotrivit.

În această situaţie nu este de mirare că majoritatea femeilor sunt preocupate să păstreze un aspect cât mai natural şi tânăr al ochilor. Medicii chirurgi esteticieni vin în întâmpinarea persoanelor care au astfel de probleme, eliminând semnele trecerii timpului şi oferind chipului un aspect cu 5 sau chiar 10 ani mai tânăr.

Blefaroplastia estetică este o procedură de chirurgie plastică care vine în ajutorul acestor probleme, cu rolul de a îndepărta excesul de tegument şi grăsime, care alcătuiesc pungile şi excesul de piele al pleoapelor.
De asemenea se poate reda plenitudinea lor prin transfer de grăsime sau acid hialuronic. Astfel, se elimina aspectul obosit şi îmbătrânit al ochilor şi se pot ridica şi sprâncenele
”,a precizat dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică.

Rezultat îndelungat cu cicatrice invizibile


Chirurgia pleoapelor este una din cele mai spectaculoase intervenţii chirurgicale estetice, care se adresează ambelor sexe, având un rezultat stabil pentru mult timp, cu cicatrice invizibile în majoritatea cazurilor.

Conform unui studiu, numărul persoanelor care se operează este în creştere. În ultimii trei ani, în Statele Unite a existat o creştere anuală de 10% a numărului de pacienţi care solicită această operaţie.
În total, se efectuează în jur de 100.000 de operaţii de blefaroplastie pe an.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mara pe 16 Sep 2014, 16:34
    Impreskin

    Eu am vazut ceva suplimente Impreskin care cica ar ajuta la indepartarea ridurilor. A incercat careva?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod