AVON are grijă de zânele bune

Femeile sunt zânele bune din poveşti, cele care au grijă în permanenţă de cei din jur, de sănătatea şi de fericirea lor, iar pentru ca ele să aibă grijă în continuarea de familie şi prieteni, Avon le răsplăteşte cu cadouri şi reduceri.
Alăturându-te Avon şi ai parte de o mulţime de beneficii, îţi poţi sprijini familia într-un mod activ, vei dezvolta abilităţi care cu siguranţă îţi vor fi de folos pe parcursul carierei şi vei avea la dispoziţie oportunităţi profesionale.

Devino reprezentant Avon


Statutul de reprezentant Avon, împreună cu toate avantajele pe care le implică, se află la doar un click distanţă, deoarece înscrierea se face facil, online, completând un formular.

Reprezentantele Avon se bucură de o multitudine de beneficii, atât de ordin financiar, cât şi de ordin personal, dezvoltând abilităţi de vânzare datorită workshopurilor şi instruirilor oferite de companie.

La înscriere, vei putea profita de programul pentru Reprezentanţii Noi, ce implică cadouri speciale în primele luni de activitate. Fiecare campanie din primele cinci luni vine cu un nou pachet cadou.



Chiar şi după aceste prime luni de activitate, reprezentanţii Avon pot câştiga produse cadou, beneficiind în acelaşi timp şi de discounturi de până la 40%.





Odată ce ai plasat comanda online, coletele cu frumuseţe vor ajunge la tine în cel mult 72 de ore, iar pentru a plăti factura ai la dispoziţie 18 zile şi poţi folosi orice tip de card. În plus, ai 90 de zile pentru a returna produsele care nu iti plac. Trebui să ştii de asemenea că vei avea un program flexibil, pe care ţi-l vei face singură în funcţie de obiectivele personale, stabilindu-ţi orele şi ritmul de lucru. Comisionul primit va fi, bineînţeles, în funcţie de implicarea ta, cu cât vei dedica mai mult timp, cu atât câştigurile vor fi mai mari.

În acelaşi timp, Avon îţi oferă posibilitatea de a-ţi deschide propriul magazin online pe www.avon.ro. Odată  cu magazinul, vei coordona și o echipa, iar drumul tău către poziţia de Lider va fi deschis, la fel şi drumul către o carieră înfloritoare.




Istoria Avon a început cu 125 de ani în urmă


În 1886, a fost înfiinţată în Statele Unite compania Avon, iar în prezent femeile din 135 de ţări sunt reprezentante ale acestui brand, promovând şi folosind în viaţa de zi cu zi produsele cosmetice Avon.

În ţara noastră, Avon este prezent de 18 ani, ani în care tot mai multe doamne au profitat de oportunitatea de a devenit reprezentant şi ani în care Avon s-a îngrijit de frumuseţea româncelor. Studiul Nielsen realizat în 2013 relevă că 8 din 10 femei folosesc produse Avon. De altfel, aceste produse nu mai au nevoie de nicio prezentare, ele demonstrându-şi calităţile de-a lungul celor 18 ani de când se află pe piaţa din România.

Calitatea produselor create în Laboratorul Avon de Cercetare şi Dezvoltare din Suffern, New York, a făcut că aceste produse să fie în topul preferinţelor femeilor din ţară noastră. În acest Laborator sunt dezvoltate anual circa 1.000 de produse, toate respectând standardele ridicate impuse de clienţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod