Annes își regenerează organismul cu ajutorul terapiei regenerative

Cântăreața Annes a ales întotdeauna un stil de viață sănătos iar când vine vorba de frumusețe nu se dă în lături de la terapiile noi din domeniul esteticii dar și al sănătății. Zilele trecute, artista a trecut pragul cabinetului medicului dermatolog Daniela Cățănaș din strada Puțul lui Zamfir 37. Ea a ales tratamentul de primăvară pentru derm cu microdermabraziune, ser vitamine, peeling chimic superficial și mască hidratantă pentru care a plătit 199 lei.
După ce și-a îngrijit dermul după recomandări a fost informată de noua terapie regenerativă și de reechilibrare funcțională. „Ca orice om am trecut și eu prin mai multe perioade solicitante din punct de vedere profesional dar și probleme personale. După pierderea tatălui meu mi-am făcut toate analizele și am constatat că am ceva carențe. Am aflat însă că soluția este la îndemâna mea și cu ajutorul acestei terapii regenerative pot redresa deficiențele de vitamine, oligoelemente, pot preveni deteriorarea funcțională a unor organe și pot preveni apariția unor boli.
Știu că nu doar frumusețea este importantă ci și sănătatea”, a declarat Annes.

Tratament intravenos cu rezultate rapide

Terapia regenerativă și de reechilibrare funcțională are o componentă de medicină clasică, alopată, prin administrarea intravenoasă sau orală a unor substanțe farmaceutice standardizate, și o componentă de medicina naturopată, fitoterapeutică, respectiv administrarea pentru câteva săptămâni a unor suplimente și extracte naturale pentru consolidarea stării de sănătate în funcție de nevoile individuale.


Durata unui tratament intravenos este între 1,5-3 ore, iar prețul unei terapii este este variabil în funcție de amplitudinea schemei terapeutice și de analizele de laborator suplimentare efectuate.

Detalii pot fi obținute la telefon: 0729. 974.824.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod