Adevărata Rapunzel uimește o lume întreagă! În adolescență s-a luptat cu alopecia

La 18 ani și-a pierdut tot părul și a fost diagnosticată cu alopecie androgenică. Acum, la cinci ani după acest șoc are o podoabă capilară de vis și învață femeile din lumea întreagă cum să-și îngrijească părul.
Rusoaica Anastasiya Sidorova are 23 de ani și este cunoscută în întreaga lume pentru podoaba sa capilară de vis. Rusoaica s-a transformat într-o adevărată Rapunzel, însă la 18 ani a avut un șoc când și-a pierdut părul, fiind diagnosticată cu alopecie androgenică. Acum, la 23 de ani, părul ei ajunge până la coapse și vrea să demonstreze că alopecia poate să fie vindecată. A lucrat și ca model, apărând adesea în reclamele realizate de Pantene pentru revistele din Rusia, scrie publicația Independent

În adolescență ea a fost diagnosticată cu alopecie androgenică, una dintre cele mai frecvente cauze care declanșează căderea progresivă a părului.
Această problemă afectează aproximativ 50% dintre bărbații cu vârste peste 50 de ani și femeile peste 65 de ani. Prin urmare, acest tip de alopecie este destul de rar întâlnit în adolescență, iar specialiștii susțin că stresul și factorul ereditar ar putea să declanșeze această problemă la o vârstă tânără. 

Însă, așa cum demonstrează Sidorova, unele feluri de alopecie se pot trata, iar după ce a consultat mai mulți specialiști, ea se poate bucura acum de o podoabă capilară de vis. 


Care sunt recomandările ei pentru un păr sănătos și bogat?


Mănâncă sănătos și renunță la diete!
Evită stresul și învață tehnici de relaxare!
Găsește acele produse de îngrijire care sunt specifice părului tău!
Folosește măști hidratante de două ori pe săptămână!
Folosește o mască cu cheratină după fiecare spălare!
Renunță la placa de păr!
Folosește diverse uleiuri pentru hidratarea părului. Unul dintre cele mai bune uleiuri este cel de avocado.
Taie cu regularitate vârfurile degradate!
Usucă părul corect! Lasă-l să se usuce singur în proporție de 60% înainte de a folosi un foehn!
Dacă îți cade prea mult păr, mergi la un specialist care-ți poate recomanda un tratament adecvat!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod