3 mituri despre hainele negre și de ce te îmbătrânesc

Poate ți se par o alegere sigură pentru orice geantă sau pantofi, dar hainele negre nu te vor avantaja în fiecare situație. Descoperă care sunt ideile greșite despre ținutele în negru și cum pot adăuga ani în plus aspectului tău.
Nu este nimic în neregulă cu procesul natural de îmbătrânire și este foarte bine să te bucuri de fiecare zi din viața ta, indiferent câți ani ai, dar nu are niciun sens să arăți mai în vârstă decât ești. Un look tineresc nu se rezumă întotdeauna la soluții scumpe sau proceduri medicale invazive.
Coafura sau hainele selectate pot adăuga ani în plus fără să-ți dai seama. Potrivit stiliștilor, cel mai surprinzător lucru care te îmbătrânește este nuanța neagră a hainelor. Precis te vei întreba de ce oare este o rochie neagră atât de importantă pentru femei și a devenit o alegere clasică? Din păcate nu este o variantă recomandată universal.

 
Iată care sunt principalele mituri legate de hainele negre:

 
1. Negrul avantajează toate femeile

Realitatea: Numai anumite femei vor arăta mereu bine când aleg hainele negre
 
Industria modei exemplifică acest lucru în mod repetat, în cadrul fiecărei prezentări. Rochiile, bluzele, fustele sau costumele negre sunt de obicei asociate cu un ten alb, ca de porțelan și trăsături simetrice, în special pomeți sculptați în mod ideal.
Negrul este o culoarea îndrăzneață, care exprimă stabilitate și liniște. I se va potrivi numai unei femei care are o personalitate puternică, știe să se impună și se încadrează în tiparul clasic de trăsături.
După cum unele femei au trăsături perfect simetrice, există și chipuri extrem de atractive cu pistrui, unele femei vor fi foarte elegante, în timp ce altele vor fi la fel de frumoase, dar vor radia creativitate și dinamism. Negrul le va face pe femeile care nu se încadrează într-un tipar standard să pară mai vulnerabile și mai în vârstă decât sunt. De îndată ce vor înlocui hainele negre cu nuanțele intense care le avantajează vor obține rezultate uimitoare.

 
2. Negrul dă impresia că ești mai slabă

Realitatea: Negrul este o culoare de tip saturat, nu ascunde niciun defect
 
Negrul este o culoare care iese în evidență. Chiar dacă ai senzația că poți ascunde diferite defecte când alegi hainele negre, să știi că, de fapt, le-ai putea reliefa mai pregnant.
Dacă în acest moment nu te simți mulțumită de modul în care arată corpul tău soluția nu este să-ți faci o colecție de ținute negre, ci să combini nuanțe care te avantajează pentru a distrage atenția de la defectele care te preocupă. Creează-ți un stil care evidențiază frumusețea chipului, în loc să optezi pentru ținute în negru care fac și mai clar conturul corpului.

 
3. Negrul se potrivește cu orice

Realitatea: O nuanță de negru va predomina întotdeauna
 
Deși întâlnești negrul peste tot, să știi că nu este neutru doar pentru că este purtat frecvent. Singurele culori care se pot evidenția în combinație cu negrul sunt cele care sunt suficient de saturate și intense la rândul lor sau albul imaculat.
Dacă vei combina negrul cu gri ori nuanțe pastelate piesa vestimentară neagră va predomina toată ținuta și nu va permite realizarea unui look armonizat din punct de vedere cromatic.
Cea mai importantă întrebare pe care trebuie să ți-o pui este: mi se potrivește negrul? Din păcate foarte multe femei nu realizează că negrul le face trăsăturile să pară șterse, le dă un aspect obosit, le accentuează cearcănele și le adaugă ani în plus față de vârsta reală. Uită-te în oglindă în mod obiectiv și selectează cu atenție nuanțele pe care le porți pentru că, deși te poți maturiza cu eleganță, precis nu vrei să se presupună că ești mult mai în vârstă decât numărul de zile de naștere pe care le-ai sărbătorit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod