avem DREPTURI!

 •  
  • 38 mesaje
  20 Mai 2011, 20:12
  0 0

   De o perioada buna de timp sunt revolta pt tot ce se intampla in societatea si in tara noastra,dar de 4 zile m-am revoltat si mai mult,vazand cum absolut toate drepturile de sunt calcate in picioare de cei "superiori" noua,de cei care ar trebui sa ne invete ceva,chiar sa ne fie alaturi.

   Marti,am avut o cearta cu diriginta,totul pornind de la un coleg,care a blocat in clasa cam 10 fete,printre care si eu,iar diriginta ne-a cerut la toti sa aducem bani pt a inlocui usa,care au fost nevoiti s-o sparga pt a putea iesi din clasa.La aceasta cerere,am fost deranjata oarecum,pt ca nu mi se pare deloc a fi corect,ca tot colectivul sa suporte ce face o singura persoana,nefiind prima data cand platim toti pentru boacanele unuia.Mi-am spus punctul de vedere,iar diriginta a inceput sa tipe la mine,apoi am ridicat si eu tonul,sa ma faca in toate felurile,ba chiar sa-mi ceara sa ma transfer chiar a doua zi,la o alta clasa.

   Este normal ca exprimandu-mi punctul de vedere sa fiu tratata asa?!?Este normal sa nu am dreptul sa-mi spun parerea?!?  

   Colegii mei sunt de aceeasi parere cu mine,insa in fata dirigintei nu are niciunul curajul de a spune acest lucru,diriginta inchizandu-le imediat gura,iar ei in loc sa-si spuna nemultumirile prefera sa taca.Nu asta se intampla foarte frecvent si in societatea nostra,cea din ziua de azi?!?!

   Probabil multi avem nemultumiri,dar nu avem curaj sa ni le spunem,multi suntem satuli de cei care conduc tara asta,insa nimeni nu face nimic pt a schimbat ceva.Am auzit vorbe de genul "pe vremuri era mai rau ca acum",iar eu nu am inteles asta.Atunci era atunci,acum e acum. Acum daca putem sa schimbam ceva,DE CE NIMENI NU FACE CEVA?!?!? DE CE SUNTEM TOTI ASA DE SPERIATI DE CEI CARE NE CONDUC?

   Nu pot sa concep ca nu se va schimba nimic,ca mereu va ramane asa.Ar trebui ca noi,tineretul tarii sa facem ceva,pt ca e viitorul nostru in joc,nu a celor deja in varsta.De ce tot tineretul,toate persoanele dragi,rude,prieteni,soti,sotii,sa plece din tara,sa lase in urma persoanele iubite,pt a putea ajunge in alt loc pt a putea trai decent?De ce sa nu se poate asta si la noi in tara?Daca vrem sa ne fie bine,n-ar trebui sa fim uniti,sa incercam sa schimbam ceva in bine,sa ne spunem punctul de vedere,sa avem dreptul la un cuvant,sa fim ascultati?

 •  
  • 38 mesaje
  20 Mai 2011, 21:27
  0 0
  revoltata**(scuze)
 •  
  • 169 mesaje
  20 Mai 2011, 21:56
  0 0
  no commant